Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjjdjjdjj

Brnac wten zwiazek czy sie wycofac?

Polecane posty

Gość kdjjdjjdjj

Nie wiem czy nie zakonczyc ten zwiazek, facet jest idealem, a wlasciwie to my jestesmy idealnie stworzeni dla siebie, dogadujemy sie zawsze, problem w tym ze on jeszcze sie rozwodzi i ma duze problemy z rozwodem, to moze potrwac jeszcze rok lub 2 a ja chcialabym zalozyc rodzine bo jestem po 30tce miec swoje pierwsze dziecko, wiec nie wiem czy czekac na cos co moze byc problemem w dalszym zyciu bo nie wiem czy zona da mu spokojpo rozwodzie , czy sie wycofac ...

Gość fatruszek w groszki
Zimno kalkulujesz, i pewnie to dobrze w tej sytuacji.Ja ci odrazu napisze zebys sie wycofala bo po pierwsze nie kochasz tego faceta,tak naprawde.Gdybys go kochala nawet przez mysl by ci nie przeszlo zeby go zostawic bo on ma klopoty z byla zona i rozwodem.Ty szukasz ewidentnie,samca,ktory zostanie ojcem Twojego dziecka i bedziesz mogla stworzyc z nim rodzine.Rozwodnik nie jest za dobrym materialem,gdyz tak jak piszesz nigdy nie wiadomo czy byla da mu spokuj,a jak sa dzieci to sa i alimenty i wiele wiele innych problemow z ktorymi zaden zwiazek nie przetrwa bez faktycznie milosci.To ze sie teraz dogadujecie,to nie znaczy ze dalej tak bedzie,jak sie pojawi wiecej problemow.Szukaj materialu na ojca twoich dzieci gdzies inndziej,bo masz zupelnie inne oczekiwania od zycia ,niz moze przyniesc ci zycie z rozwodnikiem.

Gość to nie związek
Po prostu jesteś kochanką żonatego dupka i to nie jest związek On jest żonaty i bajki o rozwodzie możecie sobie nawzajem opowiadać pewnie jeszcze słyszysz bajki o złej żonie i co tam jeszcze Klasyczny schemat Facet kuurwiarz i tyle Ciebie też zdradzi bo ma w tym wprawę A na rozwody możesz sobie czekac latami i nie zdziw się jesli okaże się że on z żonką szczęśliwie sobie żyje i seks tez mają co oczywiste, a żonka nic nie wie że kochanka na boku waruje i czeka Ot, typowy romans dla urozmaicenia

Gość kdjjdjjdjj
To nie tak ze szukam samcazeby mnie zplodnil, ale to normalne ze gokocham i po roku bycia razem chce jakies przyszlosci, ze chce miec z nim dziecko chce wyjsc za maz bo go kocham i jest dla mnie idealem mimo ze idealow nie ma, a poki co nie wiem nawetna czym stoje czy i kiedy dostanie rozwod i jak to bedzie pozniej

Gość organtyna
Jesteś typowym podstarzałym workiem na sperme. Pewnie w dodatku brzydka jak noc listopadowa - bo dla takich byle kutas jest ideałem. Nie wiesz na czym stoisz? Na kaczych łapach. Slepa jesteś?