Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinaaaa01234

Jak mam znalezc milosc kiedy...

Polecane posty

Gość Malwinaaaa01234

mam 30lat, jestem sama, mieszkam za granica i wszyscy polacy ktorych poznalam tutaj to typowi cwaniacy materialisci,o ich braku urody nie wspomne, jak mam poznac jakiegos fajnego faceta?

Gość do autorkiii
Zmien towarzystwo na lepsze to moze cos sie znajdzie.

Gość Przystojny polak31
a TY jak wygladasz i jka jestes ? bo z tego co widze to polki w tym wieku sa strasnie materialistyczne, zaedbane i wiesniacko ubrane.:/

Gość martyros
@up Szczególnie w UK. Z kilometra poznasz, że to Polka z ponurą miną. Do tego przejęły zwyczaje swoich chłopów: palą i piją, głośno klną na ulicy i drą się do telefonu.

Gość wredniucha101
naucz się języka i zacznij szukać wśród Anglików

Gość Malwinaaaa01234
Wiem ze taki jest obraz polek tak samo jak polakow, tez czesto widze takie "pary" ze jedno drugiego jest wart, ona tleniona z odrostami on umiesniony ogolony szpaner...tego tutaj pelno, zwlaszcza jak sie zyje w malej miescinie, ale tez sa ludzie bardziej stawiajacy poprzeczki zyciowe, wielu takich poznallam na studiach, normalnie sie ubierajacych, reprezentujacych cos soba i nie mowmy tutaj o skrajnosciach ze tacy to musza byc ol el przez bibulke(nie mam pl klawiatury sorki), ale tez nie zawsze tez ci najgorsi musza byc tacy najgorsi, zauwazylam ze bardzo duzo polakow wyjezdzajacych za granice to raczej tacy wlasnie jak ktos tam opisuje, dresy nike, fajki, akohol itd, dziewczyny ktore znam i sa w zwiazkach maja normalnych facetow, kochajacych,ambitnych rodzinnych ale oni poznali sie duzo wczesniej kiedy to byl na to czas kiedy sie mialo 20pare lat, ja moze za bardzo sie skoncentrowalalm na poznawaniu swiata, ziwedzaniu,robilam wiele kursow, bo jestem ciekawa zycia nie potrafie zamknac swoje komorki w 4rech scianach, bo mam swoje pasje ktorych sie nie wypre i koniec,ale dlaczego to sie odbija na tym ze tak ciezko znalesc druga osobe?

Gość Malwinaaaa01234
Jak wygladam? I co mam powiedziec ze jestem atrakcyjna blondynka? A jak tak, to co uwierzylbys? jasne

Gość Kafosos
Ja mam 35 lat, jestem facetem, mam podobny problem do Twojego,

Poznaj nowych ludzi , zacznij wychodzić w miejsca , w których przebywa dużo ludzi :) Na pewno kogos poznasz

Gość Fresaaa
A ja mam 28 lat niedawno rozstałam się z moim chłopakiem w sumie juz narzeczonym z którym byłam 7 lat i wiem że już nikogo normalnego nie poznam :( Jestem dosyć atrakcyjna, ale w tym wieku przeważnie normalni faceci są już zajęci, albo żonaci zostali tylko karierowicze :( Poza tym nadal kocham mojego byłego nie jesteśmy razem dopiero od grudnia strasznie mi go brakuje najgorsze jest to jak zapomnieć :(

Gość Przystojny polak31
@Malwinaaaa01234 - generlanie masz racje, ale jak widzisz na swoim przykladzie sa tez atrakcyjni samotni ambitni ludzie, szukajacy swojej drugiej polowy, bez rezultatu. jelsi masz ochote sie blizej poznac to podaj jakiegos maila. Pozdrawiam;)

Fresa... Ja mam 35, rozstalam sie z mezem po 19 latach znajomosci. Mieszkam w Zielony Wypizdowie... Tubylcy az sie prosza o kopa w doope, polaka tu nie szukam... Zyc nie umierac

Gość Malwinaaaa01234
Wiem ze najwazniejsze to otaczac sie ludzmi, albo jeszcze wazniejsze madrymi ludzmi, dzieki za rady!

Gość Fresaaa
Sweet...one ;) Współczuję Ci strasznie, ale przynajmniej miałaś męża, a ja po tylu latach mieliśmy się pobrać, oświadczył się i koniec, nawet nie zaznałam bycia matką, żoną ehhh Wiem, że wolnych fajnych facetów w tym wieku to ze świecą szukać :( Masz dzieci?

Gość Fresaaa
Malwinaaaa01234 Mi to się na razie nie chce nawet wychodzić do ludzi... Mam takiego doła... Co noc od początku grudnia budzę się ok 4 rano i nie mogę zasnąć do rana tylko myślę myślę i nie mogę zasnąć, jem dwa razy dziennie bo nie mam ochoty i ryczę jak idę do pracy to udaję że wszystko jest ok podczas gdy w środku jest mi tak źle :(

Gość Malwinaaaa01234
Sweet_one >>> rozumiem cie, szkoda ze tak trafilas, chociaz sama chcialabym przezyc jakies nieszczescia dosyc mam swojego poukladanego zycia ciagle kalkulowanie i wychodzi ze lepiej czasami jest chodzic po krawedzi chodnika niz po calym chodniku

Gość Fresaaa
Malwinaaaa01234 Na pewno znajdziesz kogoś idź na jakiś kurs tańca, moja kuzynka jest w Twoim wieku rozstała sie z mężem na jakimś kursie tańca poznała fajnych ludzi..

Gość Malwinaaaa01234
przepraszam ale musze konczyc, wpadne tutaj pozniej,jakby ktos chcial pogadac nie na forum to nivea_01@wp.pl

Gość Przystojny polak31
@Malwinaaaa01234 - widzisz zaproponowalem Ci blizsze poznaanie sie a Ty to po prostu olalas :)

Malwinko daj spokoj. Poukladane zycie nie musi byc wcale nudne. Ja sobie moje tak rozbujalam ze teraz nie moge zatrzymac. Od tej hustawki juz mi niedobrze :/ mam dosc facetow, zwiazkow, zazylosci, stosunkow i calej tej zabawy. Chce odpoczac i nabrac powietrza w pluca...

Gość Przystojny polak31
@ Sweet...one:) - ale miedzy wami jest zasadnicza roznica. To, ze Ty musisz nabrac powietrza w pluca jak bylas z facetem jednym i tym samym od 16 roku zycia, to wiesz. Ja np uwazam, ze najpierw trzeba pozyc, poprobowac wyszalec sie a potem wiazac. a nie odwrotnie. Poza tym teraz to sobie za bardzo nie poszalejesz:/

Gość bez aliasu
To czas zmienic towarzystwo kochana. Jako przyklad podam ze pracuje z pewnym Polakiem na ktorego, gdyby nie klauzula w umowie o prace, rzucilabym sie bardzo chetnie (ciacho, ciacho, ciacho!). Ale jest pracownikiem umyslowym ktory typowego "Polaczka" rozpoznawalnego na ulicy nie przypomina.

Gość Przystojny polak31
@bez aliasu - jest nas wiecej ;)

a co ma mieszkanie za granicą do poznania kogoś fajnego? napisałaś, że miałaś kilka związków, czyli udało CI się kogoś poznać. to było zagranicą? też jestem na emigracji i ona tylko ogranicza nas, bo mamy mniejszy wybór, ale na pewno nie jest tak, że nie da się nikogo poznać. powodzenia.

Gość Malwinaaaa01234
sila_spokoju>> masz racje,da sie poznac kogos za granica, ale prawda jest taka ze jest trudniej,moze w wiekszym miescie latwiej o nowe znajomosci, z reszta nie ma bardzo wyboru za granica wsrod polakow, zazwyczaj ludzie w tym wieku maja zony i szukaja tylko kochanki,areszta ktora sie ostala bedac singlem to nie kwapi inteligencja albo uroda, bedac w polsce jest o wiele latwiej bez aliasu>>> chyba trzeba zmienic towarzystwo, to duzo pomaga, wlasnie sie przeprowadzilam do duzego miasta i sie powoli rozkrecam wiec trzymam kciuki :P sweet one>>> poczatki sa zawsze trudne,zwlaszcza po tk dlugim zwiazku, ale zobaczysz jak zachlysniesz sie powietrzem to poczujesz ze zaczniesz zyc, idz do przodu, zajmij sie soba, rob cos co lubisz a wszstko sie ulozy

Gość Przystojny_polak 31
@Malwinaaaa01234 - "... nie ma bardzo wyboru za granica wsrod polakow, zazwyczaj ludzie w tym wieku maja zony i szukaja tylko kochanki,areszta ktora sie ostala bedac singlem to nie kwapi inteligencja albo uroda, bedac w polsce jest o wiele latwiej" - a ja sadzielm, ze sa jeszcze ladne i inteligentne polkiw tym wieku. jestem zawiedziony:(

Gość Malwinaaaa01234
Przystojny_polak 31>>>> mi sie ze to dziala w dwie strony, z reszta ja sie na kobietach nie znam :P ale prawda jest taka ze o wiele trudniej jest kogos znalesc w naszym wieku niz jak sie bylo przed 25, bo polska mentalnosc jest taka ze trzeba miec to i owo wczesniej dlatego ludzie ktorzy tego nie osiagneli do 30tki sa praktycznie na straconej pozycji zeby teraz to miec