Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrryyyy

nowenna pompejańska......

Polecane posty

Gość grrryyyy

odmawiał ktoś z was ??

Gość grrryyyy
up

Gość gość
Ja odmawiałam dwa razy, ale się nie spełniło to, o co prosiłam.

Gość gość
bo trzeba zaufac to sie spełni. Ja wam pocecam fajna ksiazke TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Glori polo

Gość gość
Ja zamierzam, ale jak na razie od dłuższego czasu. dzięki za przypomnienie.

Gość gość
A co to takiego?

Gość gość
o tak. widac po wpisach bardzo. zawsze jakos dziwnym trafem ateisci, ktorych temat raczej nie powinien interesowac, wchodza i komentuja.... i po co? zapytajcie siebie kto wami wtedy kieruje, kiedy takie bluzgi piszecie i w jakim celu to robicie.

Gość gość
Dziś zaczęłam, ale martwię się że nic z tego nie będzie, a tylko narobię sobie nadziei.

Gość gość
Ja odmawiam 🌻 x Miałam kłopoty z masturbacją i od siedmiu miesięcy żyję w czystości ! x Potrafiłam wyrzucić wszystkie "zabawki", bo na początku w trakcie modlitwy ciągle mi stawały przed oczami i wyobraźnia (ALBO TO COŚ) podsuwało mi różne myśli. x Zaczęli mnie natrętnie zaczepiać przykładni ojcowie rodzin ..wcześniej tego nie było. Dziwne - prawda ? Przekleństw używałam jako przecinków, a jednym momencie przestałam ! x Jak ktoś przeklina mojej obecności to teraz mnie to drażni. W trakcie modlitwy zaczęły mi sie przypominać grzechy, o których zapomniałam i tak było do czasu , aż przystąpiłam do spowiedzi generalnej. x Został zabrany tez ból, kręgosłupa . x Miałam też na początku okropne koszmary w nocy, coś mnie dusiło ,to znów przebudziłam sie i byłam owinięta kołdrą w rulon nie mogłam się wyplatać i czułam obecność czegoś strasznego i TO mnie przegięło głowa do tyłu dusząc. x Zdążyłam powiedzieć "Matko Boża ratuj" i puściło, a ja siedziałam przez pół godziny bojąc się zasnąć. x Teraz śpię spokojnie, kilka razy odmówiłam modlitwę o ochronę Michała Archanioła. x Trochę się rozpisałam, ale zachęcam do tej modlitwy - naprawdę warto i choć wydaje się bardzo długa to zaowocuje :) P.S Ja tez nie obiecywałam sobie zbyt wiele , modliłam się o coś innego, a otrzymałam inne dary :)

Gość gość
Mnie pompejańska dała dużo nadziei i optymizmu,a po skończeniu odmawiania pompejańskiej dostałam długo wyczekiwaną pracę.

Gość gość
odmawiałam i się nie spełniło - mimo, że wierzyłam i czekałam kilka lat.