Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollivvvkaa

Chciałabym mieć bogatego faceta ale

Polecane posty

Gość ollivvvkaa

chyba jestem za brzydka. Czy wszyscy bogaci patrzą tylko na wygląd?

Gość beljdjdjfdj
liczy sie jeszcze co laska ma w glowie...ale tutaj tez masz kaplice...sorry

Gość i czy lubisz anal
:D

hm....w którym biurze robisz? "ręce pełne roboty" mówisz - nasze biuro docenia takich oddanych firmie fachowców. takich ludzi nam/mi potrzeba!!!! jestem kadrową/księgową - mimo kryzysu na rynku - dużo mogę :classic_cool:

Gość autorko jak dobrze ssiesz
fiuta to szanse masz :D

Gość siedze na koniu przewinales
sie ale chyba po podlodze zbieracjac papierki

hmmm.... intrygujesz mnie - doświadczony pracownik, bystry i jak wynika z nicka z ułańską fantazją! rozważ moją propozycję i daj znać jak coś! jesli jednak nie zdecydujesz się u mnie odbywać stażu to powiedz przynajmniej: co Ci się u nas podoba, a co nie? muszę monitorować rynek. Tamci sie tylko pieprzą, a o biznesie wcale nie myślą 😭

możesz zdefiniować pojęcie "bogaty facet ",bo nie wiem czy mam odpowiadać na twoje pytanie czy nie :)

Gość zvvzxcczcv
Dobre, niezle sie usmialem. W skrocie - Twoje oczekiwania do faceta to stan kasy, czyli szukasz portfela. Ale skoro sama odarta jestes z idealow czy oczekiwan na jakims poziomie to dziwisz sie, ze "portfele" szukaja ladnych kobiet ;-) . Bogaci faceci szukaja na dwa sposoby. Albo zabawki, wtedy musisz byc ladna i tyle, nie musisz umiec dodawac, ale gdy uroda przeminie mozesz sie pozegnac z portfelem. Albo dziewczyny, ale wtedy wielu z nich nawet nie da Ci przez chwile poznac, ze ma wiecej niz 0 na koncie, bo wlasnie nie chce kogos kto szuka portfela...

nienormalna hej Ja też uwielbiam ten koncert i szlag mnie trafia jak pomyśle, że mnie tam nie było :)

Gość Rich Man
Ja jestem bogaty. Mam zajebistą furę (w zasadzie to cztery, ale dwie są naprawde pojechane). Chata 340 m2. Ale brzydkiej nie wsadziłym do auta bo uchodziłbym za nieudacznika. Pasztet w super wozie pasuje jak świni siodło. Ale jakbyś świetnie loda robiła i połykała moglibyśmy poświntuszyć w tajemnicy. Natomiast w dobrym aucie powinny siedzieć tylko ładne laski. Brzydule do poloneza.