Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklinaczkaa

nie palę + antykoncepcja + kg jak zatrzymać

Polecane posty

Gość zaklinaczkaa

jak zatrzymać wzrastającą wagę od 6 m-cy nie palę ale zaczęłam brać tabl. anty niestety muszę ze względu na zdrowie. A waga już 7 kg więcej ćwiczę na bieżni raczej się nie objadam stosuję wspomagacz asystor slim a waga stoi .Zawsze miałam dobrą przenianę materii a teraz aby lepiej się czuć to zdrowie siada?

Gość oje ludzie ludzie
wspomagacz :D noooo własnie wposmagacz jak sama nazwa wskazuje wspomgaga, nie zorebi nic samo za ciebie :D A swoja droga to takie produkty to tylko pic na wode, wiec proponuje zminic diete i ruszyc dupke :)

W jakim wieku jesteś? Nie masz kłopotów z tarczyc lub insuliną? Ja stosowałam antykoncepcję hormonalną i nie miałam problemów z tyciem, choć mało się ruszam i mam skłonność dziedziczną do otyłości.. Dopiero od 2 lat nagle coś się ze mną stało - zaczęłam źle się czuć i tyć. Właśnie zrobiłam wszystkie potrzebne badania i dzisiaj mi pani doktor powiedziała, że mam hiperinsulinemię... Można powiedzieć, że to jest tycie z powietrza :P Robiłaś jakieś badania ostatnio? Ważne są hormony! A może Twoja antykoncepcja została zlecona "na oko" bez zbadania poziomu hormonów?

Gość zaklinaczkaa
mam 36 lat a badań lekarz nie zlecał zapisał brałam przez 3 m-ce ale nie odpowiadały i zapisał inne Wiem ,że po rzuceniu palenia metabolizm się zmiejsza jest podjadanie ale aż tak no właśnie tyłek ruszam na bieżni no i z diety wyeliminowałam pieczywo jasne napoje kawa ograniczenie słodyczy choć jak mam ochotę to coś tam sobie zjem może faktycznie ogólne badania lab powinnam zrobić