Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go zaspokoić

Zagrożona ciąża a zachcianki męża

Polecane posty

Gość jak go zaspokoić

Mam problemy z ciążą, lekarz kazał się nie przemęczać i dał zwolnienie. Szlaban na seks. Mąż zdaje się nie rozumieć sytuacji, namawia mnie żeby spróbować współżyć lub żebym go zaspokajała w inny sposób. Zawsze miał duże potrzeby ale myślałam, że wie że jednak dziecko jest ważniejsze.

hmm, no rozumiem, mąż też człowiek, swoje potrzeby ma ;P, jeśli czujesz się na siłach to może spróbuj innych sposobów na ... . Niekoniecznie stosunek. Wytłumacz, że szlaban może być czasowy, a nie chcesz zagrażać dziecku w żaden sposób. No chyba, że sytuację tak przeżywasz, ze Cię po prostu odrzuciło od seksu lub boisz się.

Gość kamalajafa
"zaspokajala w inny sposob"-juz masz odpowiedz. bliskosc i spelnienie nie musza oznaczac typowego stosunku seksualnego.

Gość sałatka................. ...
powiem Ci, że wredny ten Twój mąż. Nie obchodzi go to, że możesz stracic dziecko albo iśc do szpitala po sexie? Wytłumacz mu to! Ewentualnie loda mu zrób albo cos. Albo niech sokie konika bije....

Gość jak go zaspokoić
Z tym że robiąć mu np. loda mogę sie podniecić bo nei jestem z marmuru, więc jak mnie ruszy to nie wiem, czy nie będę chciała, by mi sie odwdzięczył. A to jest własnie zakazane.

Gość sałatka................. ...
masz szlaban na sex ale na sex oralny tez?

Gość xlnefcy, jh,nfv.gkmfrt
Sex oralny, pieszczoty ręką, miłość hiszpańska czyli penis między piersi. jest masa rozwiązań :)

Gość xlnefcy, jh,nfv.gkmfrt
Ty się podniecić możesz ale nie możesz orgazmu osiągnąć więc po prostu Mąż nie moze CIę ani penetrować penisem ani w ogóle doprowadzić do orgazmu

Gość jak go zaspokoić
Ciężko sie nie podniecić robiąc takie rzeczy, a już nie doprowadzić do finału to katorga.

Gość No ja rozumiem ze
nie jestes z marmuru i mozesz sie podniedic ale nie mozesz byc taka samolubna ze albo oboje albo wcale, w koncu to twoj maz a jak go kochasz to nawet sama z siebie powinnas miec ochote aby mu sprawic przyjemnosc prawda?

Gość laleczkakaka
jesli nie chcesz robic mu loda to zafunduj mu inna pania hihi ktora go zaspokoi. albo uwazaj bo nie wytrzyma mezus i sam pojdzie w bok.