Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idą święta

Co robicie dobrego do jedzenia na święta?

Polecane posty

Gość Idą święta

Macie jakieś sprawdzone przepisy na mięsa, sałatki, ciasta? Może się nimi podzielicie?

Gość nic, nic, nic
inni rbią, a ja tylko jem

Gość aha123456
ja bede robiła faszerowaną pieczarkami piers z indyka, proste i wbrew pozorom nie zajmuje duzo czasu:)

Gość Hahahahhhaaha
Ja też :D

Ja robię jajka w sosie wiosennym: jajka na twardo dzielę na połowki, układam na półmisku. Sos wiosenny to jogurt naturalny z solą, pieprzem i jak największą ilością świeżych ziół (natka, koperek, szczypior, majeranek, kolendra, itp.). Polewam jajka sosem, posypuję kiełkami, a w środku stawiam muchomora z jajka, pomidora i kropek z majonezu dla dekoracji. Prosta potrawa i ładnie wygląda na stole. Jeszcze pasztet upiekę, ale nie mam swojego przepisu.

o! pasztet to jest dobry pomysł, coś nowego, można upiec wcześniej, łatwo przetransportować:) dzięki za pomysł:)

schab pieczony ze sliwką, z sosem: mleko kokosowe, miód i trochę wiśniówki, rewelacja sałatka - gyros ciasto - 3bit

Gość wiadomooo
na śniadanie wielkanocne : sałatka jarzynowa,salatka z pory szynki kabanoski jajka rzecz jasna gotuje boczek chrzan buraczki itp obiad indyk z pieczonymi ziemniaczkami i zielona fasolka. kolacja tez pewnie sałatka wędlinka. pieke babke białą i czekoladową i mazurka rzecz jasna małe babeczki do koszyczka czasami sernik

Gość nic nie robię ide w gosci
na darmochę