Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3 letniego dziecka

MAM W DOMU KAMERĘ I OTO CO MOJA NIANIA OSTATNIO ROBILA

Polecane posty

Gość mama 3 letniego dziecka

zamontowaliśmy w domu kamerę już od samego początku, nawet jak jeszcze nie mieliśmy dziecka(powody mało ważne, dla naszego bezpieczeństwa, mamy dość nietypowe zawody) czasami, ale nie codziennie oczywiście przeglądamy zapisy i oto, co w ten weekend widziałam... Opiekunka mojego synka zakładała(przymierzała) moje ubrania i oglądała się w lustrze, używa moich perfum, myła u mnie włosy, czyli nic takiego...nie wie,ze mamy monitorning wiec sa jeszcze uczciwe kobiety a nie tylko takie co po katach grzebią

Gość Kalineczka ...
zmień nianie

Gość a czy wiesz ze
jesli ona sie zorientuje ze ja nagrywacie to moze pozwac cie do sadu i wygra sprawe gdyz monitoring bez jej wiedzy narusza jej prywatnosc.

Gość kjfdksjlffjdlskjf
Gówno prawda. Wystarczy zaargumentować przyczyne korzystania z kamerki, czyli np. podejrzenie o popełnienie przestępstwa. Doczytaj potem pouczaj.

Gość Nie może pozwać:D
Bo to jest och dom. Więc na swoim terytorium zakładają kamerę. A jak wchodzisz do sklepu z kamerą to też go pozwiesz? :D

przymierzanie ubrań i pstrykanie się perfumami pracodawcy jest nie na miejscu , a umycie głowy ok :) generalnie jak fajna niańka to zamieść temat pod dywan