Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama znowuyt

28 lat i sama

Polecane posty

Gość sama znowuyt

Wszystkie przyjaciolki w szczesliwych zwiazkach a mi sie kolejny nie udal :( mieszkalismy razem,ale nie wyszlo.rozwalilo sie.siedze i dzien w dzien placze.boje sie ze nie zznjade nikogo.boje sie samotnosci.kolezanki pisza ze mna na zasadzie "a co ci bede opisywac jaka jestem szczesliwa" a mi glupio ze im tak cholernie zazdroszcze tego szczescia :( Na necie nie umiem poznawac ludzi Pracuje do pozna wiec nir mam gdzie i kiedy wyjsc Nawet nie mam z kim bo przeprowadzilam sie na drugi koniec polski i jestem tu zupelnie sama Przegralam juz prawda?? :(

Gość Fresaaa
Jestem w podobnej sytuacji. Jestem sama w obcym mieście nie mam tu wielu znajomych, rozstałam sie z chłopakiem a wlaściwie narzeczonym, codziennie ryczę, nie chce mi się wychodzić do ludzi, bo nie chcę o tym mówić, jem 2x dziennie bo nie czuję takiej potrzeby, co noc budzę się ok 4 i do rana już nie mogę zasnąć. Kocham go nadal, nie umiem sobie z tym poradzić przez ponad 7 lat był tylko on :( Nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym :(

Gość Fresaaa
dodam że jestem w podobnym wieku

Gość sama znowuyy
Czyli mamy podobnie :( u mnie 4 lata zwiazku,rozstalismy sie w wielkiej wojnie.zatrulam mu zycie. Tez mi sie nie chce nigdzie wychodzic.wracam do mieszkania i placz w pracy udaje zadowolna a tak naparwde wszystko mnie boli w srodku :( Chcialabym zeby ktos mnie pokochal,ale mam damowaty charakter i nie moge uwierzyc ze dla kogos bede cos warta :(

Gość ZAZDROSNY_PRAWICZEK
i DOBRZE WAM ja też jestem samotny i WAM też ŻYCZĘ samotności !

Gość Fresaaa
a długo już jesteś sama? Bo ja od grudnia. Rozstaliśmy się utrzymywalismy kontakt, spotykaliśmy się, ale ostatnio on nie chce się widywać powiedział że będzie mu latwiej :(

Gość dołektotalny
"Przegralam juz prawda?? " Hej, to moj tekst :D

Gość sama znowuyy
Ja od stycznia..czyli mamy cholernie podoban sytuacje. :(

Gość Fresaaa
tak, nie wiem czym mam się zająć żeby nie myśleć cały czas chce mi się wyć. Byłam w niedzielę w kościele chcę powrócić do Boga, bo odsunęłam się od niego, zaczęłam oglądać jakieś fora religijne i zaczynam czytać Biblię, bo chcę stać się lepszym człowiekiem, może mi to coś pomoże, ale nie wiem :( Najgorsze jest to że strasznie tęsknię brakuje mi jego i jego rodziny do której często jeździliśmy byli dla mnie jak moja rodzina ponieważ oni mieszkają tu blisko a ja do swojego domu mam daleko. Tęsknię za nimi wszystkimi :(

Gość mętna_ woda
OJ dziewczyny..cos za mocno przybite jestescie,musicie sie obudzic i spojrzec w przod a nie w tyl,

Gość Fresaaa
łatwo Ci mówić po ponad 7 latach związku gdzie minęły dopiero niecałe 3 miesiące to cały czas jest świeże. Mieszkałam z nim 2 lata na koniec i oświadczył mi się w czerwcu :(

Gość Fresaaa
nie chcę więcej mieszkać z facetem przed ślubem bo to takie testowanie związku niepotrzebne. Małżeństwu latwiej przetrwać kryzys, bo składali przysięgę i bardziej walczą o związek, a wiadomo jak się mieszka razem to jest i dobrze i źle. Dlatego więcej nie chcę żyć z kimś przed ślubem w jednym mieszkaniu.