Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gihiohbu

Wypadające włosy

Polecane posty

Gość gihiohbu

Od dłuższego czasu bardzo zaczęły wypadać mi włosy, stosuje różne szampony odżywki i kompletnie nic nie pomaga, przez pół jadłam belisse która też zbyt wiele nie zdziałała a włosy nawet jeszcze bardziej wypadają. Macie jakieś sposoby albo produkty żeby zmniejszyć wypadanie tych włosów?

Gość edelia
A badania krwi zrobione?

mam taki sam problem ... również czekam na pomoc . :) A badania krwi mam zrobione i wszystko jest w normie

Gość 12345678911
a nie odchudzalas sie ostatnio? mialam kiedys podobny problem, wlosy wypadaly GARSCIAMI! byl to skutek glupiej diety, ktora ciągnelam przez kilka miesiecy zanim sie zorientowalam, ze to jest przyczyna strasznego wypadania wlosów...

Gość to ci powiem
a nie pracujecie przypadkiem przy chemii? Kolega kiedys miał taki problem. Zmienił pracę i problemy z wypadaniem włosów sie skończyły

Gość to ci powiem
Skrzyp jest dobry na wypadajace włosy. W aptece kupisz ile i jakie chcesz. pomaga, ale potrzeba troche czasu. Ale najpierw wyeliminować przyczynę

Nie pracuje przy chemii,jem wszystko na co mam ochote ,a wlosy wypadaja ... nie mam pojecia jaki jest powod...

Gość gihiohbu
Ja dokładnie tak samo, nie odchudzam się, nie pracuje przy chemi i ciągle włosy wypadają. Skocze dzisiaj do apteki po ten skrzyp

Gość werfghjkop
też mam ten problem włosy mi się bardzo przerzedziły. Ja podejrzewam u mnie problemy z tarczycą i wiem że muszę do lekarza iść.

Gość Olcia Dubicka
Tak naprawdę jest dużo przyczyn wypadania włosów, ciężko tak na odległość stwierdzić. Ale przede wszystkim odstaw te rożne szampony, zainwestuj w jeden taki do codziennej pielęgnacji i jego się trzymaj. Te szampony są o wiele zdrowsze, mają mniej substancji szkodzących w sobie i można je używać codziennie jak sama nazwa wskazuje. Poza tym jest bardzo dużo przyczyn wypadania włosów, od braku witamin po sprawy hormonalne i różne choroby. Na odległość ciężko zdiagnozować więc najlepiej jak byś się udała do TRYCHOLOGA, można znaleźć nawet takich którzy przyjmują za darmo lub z NFZT-u. Trycholog zrobi badania mikro kamerą i będzie wiedział od razu co jest nie tak i wskaże jak masz leczyć lub wypisze skuteczne odżywki czy też szampony czy nawet witaminy z apteki które podziałają ;)

Gość Jaksi
Bardzo proszę wszystkich o uwagę. Mam ważną wiadomość o domniemanym doktorze Oczu Batynie, którego dane przetoczyły się przez ten temat. Jest to lekarz, który twierdzi, że zrobił doktorat w Polsce 10lat temu podczas swojej pracy w szpitalu na Banacha. Nie mówi jednak dobrze po polsku, nie rozumie przynajmniej 60-80% tego co się do niego po polsku mówi. Ciekawe jest więc w jakim języku pisał ten doktorat. Próbuje leczyć drogimi, kosztującymi około 500-1000zł suplementami diety, akupunkturą, dietą oraz psychotropami, które wciska co drugiemu, lub każdemu pacjentowi, ponieważ twierdzi, że wszystkie problemy zdrowotne pacjenta polegają na braku jego miłości własnej! Moja koleżanka była u niego w sprawie swoich dolegliwości, a ja wybrałam się z nią. Gdy próbowała mu tłumaczyć, że ona siebie bardzo kocha, bardzo się lubi, tylko jakoś nie jest w stanie pokochać swojej łuszczycy, ani polubić swoich pięciu torbieli na jajnikach, 'pan' Batyn, pokiwał ze zrozumieniem głową i stwierdził: "Tak, tak, ja rozumiem, musi się pani pokochać, bo bez miłości nie da się żyć w zdrowie"(oczywiście straszną ledwo zrozumiałą polszczyzną). Przez cały czas też pytał moją koleżankę, jak ona widzi, że on może jej pomóc!!! Dziewczyna ledwo wie, jakie są jego sposoby na leczenie swoich pacjentów, nie wie o nim ani jego metodach prawie nic, a ten pawian pyta się ją w kółko: "Jak widzisz, że ja tobie pomóc?", "Powiesz, jak chcesz, żebym pomógł?". Myślałam, że spadnę z krzesła. Wydawało mi się, że widziałam już wszystkie rodzaje gigantycznego lekarskiego ego i ludzkiej głupoty, ale Batyn Ocz udowodnił mi, że jego ego i głupota to nowy wymiar. Próbował wmówić dziewczynie, że żyje w stresie i jest znerwicowana stąd jej problemy, tymczasem moja koleżanka jest najspokojniejszą, najweselszą osobą jaką znam i denerwuje ją cokolwiek raz na ruski rok. Próbował namówić ja na suplementy za okrągłą sumkę i mówił, że będzie ją leczył, ale nie wie, czy wyleczy! "Zobaczymy", gderał, "zobaczymy, czy pomoże", jakby mógł sobie z jej zdrowiem pogrywać w ruletkę. Gdy na końcu powiedziała mu, że nie widzi jak on mógłby jej pomóc, wygonił ją z gabinetu i kazał zapłacić 100zł za wizytę, która nota bene trwała 20 min.! Apeluję do was ludzie kochani, darujcie sobie "doktora" Ocza Batyna, szarlatana i debila, ignoranta, który chce waszych pieniędzy. Chyba, że po kilku miesiącach/latach jego was "leczenia" chcecie obudzić się z ręką w nocniku, stratą dużej ilości pieniędzy, zdrowiem w tak samo złym lub gorszym stanie niż to z jakim do niego przyszliście i poczuciem wstydu, że daliście się nabić capowi w butelkę, ledwo wspominając o straconych nadziejach na życie w zdrowiu.h