Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 024602

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość 024602

Więc, tak , miałam przeżyć swój pierwszy raz , ale jak tylko chłopak przebił mi błonę spanikowałam , tak na oko włożył mi może z 3 cm i trwało to góra 2 sekundy , oczywiście do wtrysku nie doszło , ale najprawdopodobniej wydzielił się preejakulat . Nie wiem czy miałam dni płodne czy nie , bo mam baardzo nieregularne miesiączki , czy mogę być w ciąży ? jak bardzo jest to możliwe ? i proszę nie piszcie , że jestem dzieciakiem , głupia itd. Bo dobrze to wiem , i bardzo źle się z tym czuję.i dodam , że było to bez zabezpieczenia ;

Gość alkohol i slodycze?
pierwszy raz i bez zabezpieczenia.. ludzie :o raczej nie jestes w ciazy, po 2 sekundach, jak tylko wlozyl... ale co sie okaze to przekonasz sie za jakis czas, zycze braku ciazy i mysl nastepnym razem, szkoda nerwow, nie uwazasz? :)

Gość 024602
wiem , straasznie się martwię :< spać nie mogę po nocach..

nie jestes w ciazy - ale tak jak pisze kolezanka wyzej - lepiej unikaj takich sytuacji i zabezpieczaj sie za kazdym razem :)

Gość 024602
nie :) ktoś , użył chyba mojego pseudonimu i robi sobie żarty ;p

Gość agiew
Jak masz nieregularne cykle to dni płodne i niepłodne możesz sobie i tak wyznaczyć np testerem na ślinę. Nie jest to drogie a starcza na 2 lata