Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja dziewczyna

Moja dziewczyna za dużo gada . Co zrobić?

Polecane posty

Gość Moja dziewczyna

Czesć. Widuje się z nią w sql i gadamy na przerwach, piszemy na lekcjach smsy.... Jednak gdy wróce do domu nie mam za bardzo czasu na rozmowy czy smsy -mam obowiązki które troche czasu mi zajmują...Jednak ona cały czas chce gadać... na początku gadaliśmy np. od 12 w nocy do 3 ...a rano do sql... po kilku dniach miałem dość bo troche mam na głowie .... Co zrobić by ona przestała tyle gadać- chodzi ze jak jestesmy po lekcjach ... jak to powiedzieć delikatnie?>?????

Gość Moja dziewczyna
myślę , że mnie prowokuje bym częściej jej do ust podawał twardego , żylastego członka co o tym myślicie?

Gość chrupcia
Myślę, że jesteś chamskim dupkiem, który marzy o seksie, ale nie ma z kim go uprawiać.

Gość zjedz mózg
Powiedz jej tak że naukowcy udowodnili że kobirety które mało gadają posiadają wyskokie IQ. A także większy biust oraz szczuplejszą sylwetkę. Natomiast te gadatliwe na wskutek wydzielania sie podacz ciągłego gadania szkodliwego hormonu ( tu sobie wymyśl skomplikowaną nazwę), mają skołoności do tycia oraz neurony w mózgu są przeciąrząne i mózg się kurczy. :D

Gość fdsfd
po rostu z nią pogadaj

Gość koleś któryś
to Ty się z Nią po szkole nie spotykasz?