Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stwierdziłam coś okropnego

wpadłam na okropny pomysl - ja mam 17 lat, moj tata 32 - ile musial miec lat gdy

Polecane posty

mnie spłodził?! :O :(( :( nigdy wczesniej o tym nie myslalam, cieszylam sie z mlodego taty, jak szlam do szkoly, mialam 7 lat a on 22 i wtedy wszyscy mi go zazdrosici zwlaszcza koledzy z klasy, bo moj tato sie nosil na sportowo

Gość spoko loko
15 letni tatus ;/ a mama ile ma???;o

wczesniej nie myslalam o rozmnażaniu, teraz sobie to uswiadomilam i wyobrazilam,ze mial te 15 lat...przerzajace, zeby nie bylo ja mam 17 i jestem dziewica... ale szok...mama ma teraz 39 wiec wtedy miala... 22 ?

Gość spoko loko
.........posty sie nie wyswietlaja....

Mama ma 30 lat. I umiem liczyć!!!

Gość LoL Ale Cyrk
lol twój tatuś zrobił cie w wieku 15 lat z partnerką co miała 22 lata ahhaha dobree xD

Gość spoko loko
To twoja matka uprawiala sex z nieletnim!!!! To jest karalne ;/ a to napewno twoj ojciec? Oni sa razem od czasu wpadki?____bo trudno tu mosic,ze bylas planowana

chcialabym wiedziec jak do tego doszlo, jak sie poznali itp. ale wstydze sie ich zapytać, a jak sie okaże,że byłam wpadką? :(

Proszę się nie podszywać! Mama ma 30 lat!!

moi znajomi tez w tym wieku sie rozmnazali , przed 15min dowiedzialam sie,ze moja dawna przyjaciolka spodziewa sie chlopczyka:) a ma tyle lat co ja... coz zdarza sie...

nigdy nie czułam sie jak niechciane dziecko, więc mogłam być wpadką?nie wierzę, zawsze mnie kochali :) jak mialam roczek brakowalo kasy (wiem ze zdjec i opowiesci) ale to niewazne bo widzialam zawsze usmiechnieci , tulili mnie.. :( bylam wpadka?:( moja mama miala licensjta jak mnie urodzila, niedawno zrobiła magisterium, tata pracuje w warsztacie,zyjemy jak normalni ludzie, mam 2 mlodszych braci blizniakow maja po 4 lata każdy

Gość pravictwo pospolite 192
to jeszcze nic, Marvilha z tego forum kiedys wrzucila zdjecie swoje i swojej mamy, wszyscy mysleli że to jej kolezanka albo siostra okazuje sie że mama Maravilki ma 37lat, a Maravila 23 :(