Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooona

SUCHA SKÓRA W WEWNĘTRZNYCH KĄCIKACH OCZU !!!!

Polecane posty

Gość ooona

Witam wszystkich :) Mam 20 lat. tak jak w tytule podane, mam problem z sucha skórą w wewnętrzynch kącikach oczu. Oczywiście jeśli nie mam makijażu to nie ma problemu, ale kiedy tylko nałoże podkład to jest masakra ;/ a jak do tego dojdą cienie to coś okropnego ... z podkładu robią sie jakieś"wałeczki" po oczami a w wewnętrznym kąciku oka. Stosuje różne żele pod oczy na noc, kremy ale to nic nie daje. Może któraś z was ma ten sam problem ? W sumie to chciałam jeszcze dodać o okolicach nosa. Jest to samo;/ Doradźcie !

a masz tak tylko przy tym podkładzie czy przy każdym. Ja tak kiedyś miałam jak chciałam za szybko zrobić makijaż i nie miałam czasu aby krem się na dobre wchłonął i nakładałam podkład. Wtedy podkład rolował się.

Gość lesia254
Wlaśnie wyczytałam,że b.dobry jest olej Golden Drop na suchość skóry.zespół suchego oka,i wiele innych.Olej można kupić po zarejestrowaniu się przez dystrybutora .jest b.dobry do picia, surówek, pieczenia,do suchych rąk,pękających pięt,posiada walory zdrowotne, wit AKD oraz Beta-Karoten