Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachlopcom

bardzo proszę o jedzenie na święta

Polecane posty

Gość ja tak sobie średnio
Chcecie pomóc? W marketach przed świętami stoją koszyki caritas.Ja zawsze tam wrzucam mąkę,ryż, makaron, owoce w puszkach, czekoladę itp artykuły za ok 50-100zł-zależy jak stoję z finansami. I że tak to ujmę mam zaspokojoną potrzebę pomagania. I wiem,że przynajmniej to nie trafi do oszustów. Pytacie co ona mogłaby zrobić z żywnością? Mogłaby sprzedać. Mam taką sąsiadkę,która już kilka razy mi proponowała,że mi mąkę czy inne produkty sprzeda za 60% ceny. Także oszustów nie brakuje. A nawet jeśli by sama autorka z tego korzystała to pewnie dzięki temu nie musiałaby pracować,bo inni ją utrzymają :O To może ja też zrezygnuję z pracy (bo moja pensja idzie na wyżywienie rodziny),a Wy mi przyślecie jedzenie? Bo po co mam pracować? Chętnie posiedzę sobie w domu.

Gość LILA 222
Jeśli jesteś z Warszawy to ci pomogę . Z chęcią zaproszę Ciebie z dziećmi do siebię na święta. Sama wychowuę samotnie niepełnosprawnę dziecko. Jak chcesz to razem możemy przygotować święta dla naszych dzieci .

Gość Donnekk
Kto mnie zaprosi?

Gość Donnekk
hmm

Gość tak z ciekwosci ???
???

Gość daj pani daj
Ale o co prosisz O S Z U S T K O??? PRZECIEŻ DZIEWCZYNY podały link do tematu w lutym gdzie też pisałaś że tydzień temu złożyłaś sprawę! a to było miesiąc temu i ta sama śpiewka! i skąd jesteś z płocka czy katowic? bo w płocku też się ogłaszasz ZŁODZIEJSKIE NASIENIE!

Gość kajka.najka
To nie jest kilka tematów tych tematów są dziesiątki jak nie więcej na którymś panienka naśmiewa z ludzi wyzywając ich od idiotów bo i tak nic jej nie zrobią a dzieci też jej nie zabiorą bo ich podobno nie ma.Kopać mi się nie chce nicki monia2210.paulusia,mama różnie raz dwójki,czasem nawet jedno z nich robi nieuleczalnie chore.Tej kurwie powinno się łapy podcinać.Popatrzcie sobie na aukcje allegro bo wyciągała tutaj też rzeczy dla dzieci a potem nawet nie zmieniając nicków na allegro lądowały. Zajączka na święta chyba na chlańsko dla swojej i fagasa dupy...