Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska93

Kiedy dodac warzywa do pizzy:)?

Polecane posty

Gość niebieska93

Witam Otoz zabieram sie za robiebie pizzy, ciasto mam juz dokladnie opisane, ale zastanawia mnie cebula , ser i inne warzywa. Kiedy je dodac, wiadomo ze cebula musi sie lekko podpiec zeby nie byla za twarda jak damy pod sam koniec, ale jak dam ja na poczatku to zapewne sie spali, tak samo ser i inne skladniki, np papryka. Dziekuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gfdgdfgdf
wszytko naraz dajesz od razu pierwsze słysze zeby cos na poczatku dac a po czasie dokłądac daje zawsze cebule i jeszce nighdy sie nei spiekła ani nic z tych rzeczy widzialas zeby w pizzeri dodali skladniki po jakims czasie wszsytko od razu sie daje i do peica !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pizze piecze się jak
najkrócej w bardzo wysokiej temperaturze. Wszystkie skłądniki kładziesz od razu. Przez 10-15 minut nic Ci się nie zdąży spalić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niebieska93
jeszcze nigdy nie robilam pizzy sama, dlatego wolalam sie upewnic, dziekuje;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niebieska93
ja mam w przepisie 180 stopni i 20-30min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dziś mam
30 minut to będzie stanowczo za długo, około 20 minut będzie ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ciasto polewam sosem, daje wszytskie skladniki (poza serem) i pieke w 22o stopniach 15-20 min, jakies 5 min przed koncem posypuje serem (lubie jak jest coagnacy i ledwo rozpuszczony) najlepiej pizze piecz na specjalnej formie do pizzy (z otrorkami w dnie) - idealem bylaby kamienna plyta, ale malo kto ma ja w domu, a jesli nie masz - to na kratce od piekarnika z papierem do pieczenia. jak upieczesz na zwyklej blaszce to ciasto moze byc surowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bo musisz te cebulke apierw
usmazyc! tak samo podsmaz papryke itd! nie surowe!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale po co podsmażać
???? żeby warzywa straciły smak?????? :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
nic nie musisz podsmazac, bosz - po co ludzie sobie zadaja dodatkowej pracy be potrzeby .... cos w stylu gotowanie warzyw (np. ziemniakow) przed pieczeniem ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×