Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megg18

mojemu facetowi nie staje...

Polecane posty

Hej :) Mam 187 lat i tez mam podobny problem. Przez dwa lata byłam w związku, w którym sie tak naprawdę dusiłam tydzien po zerwaniu z tym chłopakiem poznałam w klubie innego. No dosłownie ideał, od razu nas do siebie przyciągnęło. Spotykalismy sie bez zobowiązan, nie uprawialiśmy seksu, ale rozmawialismy przytulaliśmy się całowaliśmy. Potem kontakt sie urwał, spotykałam sie zkims innym i nagle się spotkalismy, w sumie przez przypadek. Bardzo zmieniłam sie przez ten czas. Zaczelismy znowu sie spotykać i w sumie ku mojemu zaskoczeniu jesteśmy razem ponad dwa miesiące. Uwielbiam go, a on mnie. Naprawdę czuje że to jest ten facet. Jest jeden problem...ostatnio chceiliśmy sie kochac i nie stanął mu... Nie wiem dlaczego, boje sie że to może moja wina. Póbowałam go jakoś pobudzic ale po chwili widziałąm, że i on sie denerwuje i ja. Dlaczego tak sie stało?? Nigdy nie mielismy z tym problemu, zawsze bardziej przyciągały nas ciała i niż więź duchowa.. Czy to możliwe, że dzieje sie dlatego że się zkaochał i po prostu czegoś sie obawia?? wczesniej był typem przystojniaka, który zarywa ładne dziewczyny w klubie z żadną nie był na powaznie...a teraz. Wszyscy znajomi się nawet dziwią.. pomóżcie mi prosze, co mam z tym zrobić?

Kardynalny błąd, którego naprawdę nie można się domyślić. 18 lat.

Gość jeżeli kobiety cyborgi
to jak ma stawaąć nie widziałem faceta cyborga z zamontowanym penisem

Gość u La La
"Wszyscy znajomi się nawet dziwią.. " HAHAHAHAHAHHAHA :D ale dlaczego mówisz o tym znajomym?

Gość jeżeli kobiety cyborgi
Megg18 zauważyłaś że hołówczyc i rotkiel mają podobne oczy rozwarte może dlatego a jestem pewny że dlategpo twoj facet nie ma wzwodu penisa

źle sie wyraziłam :) znajomi dziwią się, że nagle zdecydował sie na związek.Nie interesują go już inne dziewczyny, tylko ja. Jest po prostu cudowny...jak się cąłujemy zbliżamy do siebie to mam wrażenie, że zaraz wybuchnę z emocji. A tu takie rozczarowanie... Nie wiem co jest nie tak.

Gość Doświadczony przez życie
Sprawa jest według mnie bardzo prosta. Przestał interesowaś się dziewczynami na szybkie bzykanko, bo przestał mu stawać na zawołanie. Teraz musi mieć stałą doopę, by mieć ją pod ręką, gdy akurat mu stanie.

Gość ,kjhz890
Mojemu facetowi juz piaty raz nie staje chodz mu bardzo dobrze daje

Widać że Pan "Doświadczony przez życie" dostał mocno po dupie skoro wypowiada się tak, jakby traktował kobiety instrumentalnie. Zapewniam - raczej nie chodzi o stała doope wtedy kiedy mu stanie...gdyz taki facet nie stara sie tak, jak stara się mój chłopak. Myślę że problem jest znacznie szerszy. Dzieki za rady :)

Gość wojenna zona
To ty uprawiasz seks w wieku 18 lat?!

Gość prosisz i masz
wygoogluj temat "Fizjologia i filozofia seksu", tam i w pobocznych tematach znajdziesz co trzeba. Jak zakumkasz do kogo napisać, to po jakimś miesiącu napisz o efektach. Powodzenia. 🖐️

Gość prosisz i masz cd
Ostrzeżenie przed chemią: cyt. z fizjologii seksu: Dygresja: czas osiągania orgazmu przez kobietę jest aż 5x dłuższy. Wskazówka: racjonalne odżywianie i czynny odpoczynek są sprzymierzeńcami udanego seksu, seksu nie tylko w wieku prokreacyjnym złe odżywianie, brak odpoczynku, stres - niweczą seks. Nawet ostatni wynalazek, WIAGRA, nie skutkuje, co najwyżej może przyczynić się do zawału, wylewu albo priapizmu (długotrwały, bolesny wzwód czlonka). Wskazówka: mężczyzna musi prowadzić tak długo grę miłosną (pieszczoty manualne, oralne, werbalne), samemu świadomie wstrzymując się przed wytryskiem nasienia, by kobieta pierwsza osiągnęła orgazm. Po przeżyciu orgazmu przez kobietę, mężczyzna bez problemów może doprowadzić siebie do orgazmu.......

a to takie straszne uprawiać seks w wieku 18lat?... myśle, że obecnie jest to normalne.

Gość kmwtw
A w ogóle rozmawiałaś o tym z nim? Bo od tego powinno się zaczać. Jeśli wszystko poza tym jednym incydentem jest dobrze, to nie masz sie co przejmować, tylko spróbujcie po prostu znowu ? Spróbuj go rozluznić zeby sie nie stresował, wypijcie troche przed..Nie panikuj, bo skoro pociągacie sie nawzajem, to na pewno nie problem w tym ze mu sie nie podobasz. Próbujcie do skutku i na pewno się uda.

Kmwtw - dzięki wielkie :) w końcu jakaś życiowa porada :) bałam sie rozmawiac, bo widze że dla niego to też nie jest fajne... Ale po prostu przejdziemy do czynów, jesli tym razem tez sie nie uda, to zacznę cos z tym robić. DziekI:)

Tylko z tym piciem nie idźcie też za daleko, bo wtedy to już w ogóle będzie miał problem z postawieniem go;)

Gość mi ładnie teraz stoi
Jest zylasty gruby chcesz zobaczyć

Gość fububub12
Daj mu swoje brudne majteczki do poliznia może to go pobudzi :) A potem sprzedaj je na fetyszerni i wszyscy będą zadowoleni :D

Gość kmwtw
Nie ma za co, czasem ciężko o jakąś rade:) więc nie zrażajcie sie i do dzieła :) spróbuj zrobic tak, zeby on sie tym nie przejmował i był rozluźniony jak najbradziej :)

Gość Riko696
Megg, kup mu pistolet