Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koluska

czy moge zrobic sobie trwałą ondulację-ciąża

Polecane posty

Gość koluska

Witam, chcialabym zrobic sobie trwalą. Jestem w 4 miesiącu. Co o tym myslicie? Czy któraś z was robiła sobie trwała w ciazy?

Gość powiesz mi, że przesadzam?
chyba mozna chociaż trwałe nie są juz modne :)

Gość koluska
wiem ze nie sa modne, ja mam proste wlosy, od kilku lat nosze boba, ale potrzebuje zmiany, mam blond wlosy, myslalam o farbowaniu na rudy, ale nie wiem sama

Gość Baba Yoga
A po co Ci ta trwała teraz? Opinie są różne. Jedni mówią szkodzi, a inni, że chyba nie. To są jednak chemikalia, mają kontakt ze skórą głowy i wdychasz je przy okazji. Poczekaj z tym aż pasażer opuści pokład;)

tutaj jest coś na temat trwałej w ciąży: http://www.matkapolka.com.pl/zdrowie/trwala-ondulacja-w-ciazy.html nie chcę narzucać swojego zdania, bo to tylko moja paniczna taktyka:) okres ciąży to czas na ogół bardzo korzystny dla włosów - większy poziom estrogenu i progesteronu zatrzymuje cebulki włosów w skórze głowy i nie wypadają, ma się gęstą czuprynę po porodzie zaczynają wypadać garściami, bo wypadają te, które przez 9 miesięcy wypaść powinny i te, które wypaść mają aktualnie, więc nie maltretowałabym ich w ciąży, co by nie mieć po porodzie smętnego kikuta co prawda znam kilka kobiet, które po porodzie nadal miały busz ja jestem przerażona wizją rzadkich włosów, bo zawsze miałam gęstą grzywę i wklepuję odżywki ze skrzypem, pokrzywą i planuję już zakup suplementów po porodzie