Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Potrzebuję inspiracji ;p

Polecane posty

Czytał ktoś ostatnio coś interesującego? Potrzebuję inspiracji :( Mam parę książek do wyboru, ale jakoś na żadna się nie mogę zdecydować. Help! 😭

Missimą, tak w ogóle. Tylko bez kryminałów i polityki proszę :P

Hm. Dokumentację techniczna? To mnie zaskoczyłes. Sądziłam, że bardziej w twoim stylu byłoby polecenie "Podręcznika obróbki drewna"n a szczególnie tomu II pt.: "Rżnięcie". :P

Chciałam przeczytać "Najpiękniejsza dziewczyna w mieście" CharlesaBukowskiego. Ale na chomiku tego nie sprzedają:( Ostatnio czytałam "Baranka" Moora. Fajne, polecam. I nic więcej nie przychodzi mi do głowy, a jak już to same dziwactwa:P

"Baranka" czytałam. Genialna książka :D A Bukowskiego nie znam, muszę spprawdzic kto on ;p

Mam jeszcze "Błazna" tegoż autora-wydanie papierowe. Pewnie przeczytam, ale teraz zmieniam nawyki i uczę się obsługiwać e-czytnik:P A coś inspirującego...To nie wiem:P Jak przyjdzie mi jakiś tytuł do głowy to napiszę.

Nei, ale Ty masz być rżnięta a nie rżnąć. Więc Tobie dokumentacja nie jest potrzebna ;-)

Gość mniało być ciekwie
zrobiło się, jakbym czytała instrukcje używania szlifierki kątowej marki black&decker :O

S_M, ale ja bardzo chętnie poznam twoje literackie perwersje i zboczenia :classic_cool: Może wlasnie to będzie inspirujace... Czy może jesteś aż takim bibliofilskim dewiantem, że nie chcesz o tym głośno mówić, a co dopiero głośno pisać?;) :P

Gość a jakie ksiazki
czytujesz?

Co ja czytuję? Wszystko co jest warte przeczytania :D Łatwiej będzie mi określić czego nie czytuje - publicystyki, nie przepadam za reportażami, ale bywa, że mnie jakiś zainteresuje. Nie lubię książek o historii I i II WŚ. Nie lubię powiastek ku pokrzepieniu serca w stylu P. Coelho. A poza tym czytam wszystko, chociaż moja największą miłością jest oczywiście SF ;)

No i mi się przypomniało, że tak ostatnio, ostatnio to czytałam opowiadania Jacka Sawaszkiewicza. Dla mnie genialne. A może Pilipiuk by Ci się spodobał. Czytałaś? Słyszałaś? Ale ja wiem, czy to inspirujące...? A czytałaś sagę "Gra o Tron"? Może to bardziej Twoje klimaty? Czyta się świetnie. Jakiś czas temu HBO wyprodukowało serial na podstawie sagi, nie oglądałam niestety. To co mnie ostatnio zainspirowało to "Przez rzekę" Stasiuka, ale ja mam do niego słabość więc nie wiem czy to się liczy. Zresztą to mnie zainspirowało do skoczenia z mostu a może Tobie nie o takie inspirację chodzi;)

Gość krolowa nocy
I nagle wszystkie udają,że czytają :D

Gość krolowa nocy
Nie :D

Gość krolowa nocy
A z resztą róbta co chceta :P

Albo pochwal się, że tym co ostatnio czytałaś i zainspirowało Cię do dialogu, tudzież głębszych przemyśleń byłam ja:)*