Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iampolka

rak piersi - jak sobie radzic z choroba?pomoc w znalezieniu odpowiedzi

Polecane posty

Gość iampolka

Szanowne Panie, Jestem studentką V roku psychologii w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Sopocie i prowadzę badania dotyczące kobiet z rakiem piersi. Wiem, że nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić przez co Panie dotknięte tą chorobą nowotworową przechodzą i wiem również jak ciężko jest Panią zwłaszcza na początku przyznać się do tego i mówić o tym. Prowadząc badania widzę, ile emocji wywołuje to w Paniach. Bardzo gorąco jednak proszę o pomoc, gdyż tylko dzięki Pań pomocy możemy polepszyć naszą (psychologów) świadomość co Panie odczuwają i poszerzyć naszą wiedzę na temat tego problemu, który Was dotyka. Potrzebuje przebadać 30 Pań z diagnozą choroby i 30 Pań po zabiegu mastektomii. Dla mnie to 60 bardzo ważnych i cennych informacji, dla Pań około 15 minut. Dlatego też nakłaniam Panie do wypełnienia zupełnie anonimowej ankiety, w której zawarte informacje są poufne i zostaną wykorzystane wyłącznie w celach naukowych. Panie, które zechcą mi pomóc i tym samym przyczynić się do rozwoju wiedzy, która później może do Was wrócić prosze o kontakt na maila: i.am.polka@wp.pl Z wyrazami szacunku Studentka psychologii SWPS

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować