Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska28

Kiedy warto wyprac sie na zakupy dla maluszka ?

Polecane posty

Gość mamuska28

Jestem w 10 tygodnu ciazy , mam ochote cos kupic ale wiele osob mowi mi abym sie powstrzymala ?

Gość niuniulkaiii
no trochę przesadzasz ale koło 6-7 miesiaca jak najbardziej wtedy będziesz jeszcze na tyle na siłach by spokojnie buszować po sklepach

Gość 303030wcale nie
ja juz chodze po sklepach a jestem w 14tyg to od Ciebie zalezy jezeli Cie stac i lubisz to chodz juz teraz ja chodze i swietnie sie bawie:)

Gość boryskowa
ja w 10 tygodniu juz kupowałam na początku nie chciałam bo przesądy ale jak zobaczyłam co moja siostra nakupowała to sama ruszyłam:) powodzenia

Gość mamuska28
Tylko od czego zaczac ?

Gość raczej nie wczesniej
jak po 27 tc ! jedna nadgorliwa już kupowała łóżeczka w 20tc i komódki a w 21tc urodziła niestety :( Nie ma się co spieszyc i trzeba patrzeć realistycznie na wszystko

Gość jakies body
czy spioszki to kup.

Gość Ja pierwsze zakupy
zrobiłam pod koniec 6 miesiąca- było to kilka ciuszków.Następny był komplet pościeli do łóżeczka, okrycia kąpielowe,kocyk i narazie tyle:)

Gość maaaagda
Cześć jak chcesz to idz teraz na zakupy ale nie kupuj za dużo bo nie wiadomo jaki maluszek się urodzi duży. Ja kupiłam komplecik bo był prześliczny a nawet nie wiedziałam jaka będzie płeć dziecka(ale wybrałam uniwersalne takie dla chlopca jak i dla dziewczynki) No i nie ma co za dużo nakupować bo dzieciaczki szybko rosną no i jak ktoś przychodzi zobaczyć dzidziusia to zawsze przynosi mu jakiś ciuszek. Jak masz ochote to kupuj kiedy chcesz - to co daje ci szczęście daje również twojemu dzidziusiowi :) Powodzenia