Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja92

work & travel usa

Polecane posty

Gość kaja92

hej, mam możliwość wyjechania na wakacje do usa w ramach tego projektu work & travel. korzystał ktoś z was z niego? trochę się martwię, że wyślą mnie na jakąś farmę do texasu i tyle będę miała z wakacji.

Gość jacobb
Ja wyjechałem na Work & Travel USA w zeszłym roku. Pracowałem w hotelu w jakiejś małej miejscowości. Ale zawsze pozostają jeszcze około 3 tygodnie na zwiedzanie i wydawanie zarobionych wcześniej pieniędzy :P Byliśmy np. w Nowym Jorku i Las Vegas, więc nie masz co się martwić, że całe wakacje będziesz harowała jak wół.

Gość kaja92
a co z angielskim? boję się, że nie dam sobie rady bo mój poziom nie jest jakiś rewelacyjny. a trochę głupio nie mieć pewności czego chcą od ciebie klienci

Gość justa_1988
Generalnie jednym z powodow dla ktroch sie tam jedzie jest nauka angielskiego. Jesli bedziesz pracowala jako kelnerka to angielski na poziomie komunikatywnym Ci sie przyda, jesli jako sprzataczka to wiadomo, ze mniej. Dowiedz się jako kto masz mozliwość pracy i najwyzej zapisz sie na jakis przyspieszony kurs angielskiego. Ponoc w Speak Upie klada duzy nacisk na konwersacje.