Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bawimysiebawimy

Test ciazowy

Polecane posty

Gość Bawimysiebawimy

Hej Kobietki ;) Z 3 mc temu robiłam test ciazowy bo podejrzewalam ciążę teraz tez ja podejrzewam hehe ale teraz mam juz mocniejsze dowody na to ze mogę być w ciąży bo nie mam juz długo @. Ale chodzi mi o to ze wczoraj znalazłam ten stary test z wynikiem negatywnym i dzisiaj rano znowu na niego nasikalam ( nie chodzi o to ze nie mam kasy ale dla zobaczenia co sie stanie), ale winik jest ten sam negatywny jak myślicie mogę być w ciąży pomimo tego ze wynik sie nie zmienił podczas tego testu??? Nie odpisujcie ze żeby zajść w ciążę trzeba współżyc itd Gdybym o tym nie wiedziała nie nie zadawalabym tego pytania... Nie obrazajcie ze głupia jestem bo ten sam test chciałam tylko zobaczyć co i jak tak dla sprawdzenia co i jak ( cel naukowy hehe) Oczywiście zaraz idę na zakupy i kupię nowy test żebym miała 100% pewności :) Bo kto z nas nie stosował chociaż 2 razy zyletki jednorazowej ;p

Gość Bawimysiebawimy
No odpisujcie Kobietki

Gość cycyrydza
Na głupotę nie ma lekarstwa

Gość zostać chrzestną?
raczej test użyty drugi raz nie jest wiarygodny

Gość moja szwagierka za to
Nie wyjdzie, ja tak zrobiłam i nie wyszedł-kupiłam drugi i wyszły 2 kreski:P

Gość wychodzi tylko za 1 razem
a potem 5,10 itd. Jak jeszcze 3 razy nasikasz to wtedy wyjdzie :P

Gość Bawimysiebawimy
Chciałam tylko sprawdzić dlaczego odrazu głupota... Moze to akurat mądre ze ktoś to sprawdza :) Pozdrawiam te kobiety które tez sprawdzały ;)

Gość nie wychodzi
ja tak robilam i lipa a w ciayz bylam :P

Gość sjdkakjsdlkaJSKasj
też tak kiedyś zrobiłam podobnie jak ty ale miałam już ciąże potwierdzoną i ten stary test negatywny po kolejnym użyciu nic nie pokazał nie jest tak jak z maszynką do golenia niestety, można go użyć tylko raz potem jest niewiarygodny

Gość sjdkakjsdlkaJSKasj
też tak kiedyś zrobiłam podobnie jak ty ale miałam już ciąże potwierdzoną i ten stary test negatywny po kolejnym użyciu nic nie pokazał nie jest tak jak z maszynką do golenia niestety, można go użyć tylko raz potem jest niewiarygodny