Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABORCJA!!!!

ABORCAJA----a sprawa Madzi z Sosnowca!!!

Polecane posty

Gość ABORCJA!!!!

Większość z Was śledziła losy Katarzyny W. i całej sprawy z wiązanej z małą Magdą. Były łzy, rozmyslania i osądy. Prawie każdy wyzywał ,pisał na jej temat najgorsze słowa. Bo zabiła córkę....wiele z Was zastanawiało się nad tym jak mogła to zrobić itd...... Ale nie o tym chciałam napisać.......W sumie zastanawiam się ile z Was siedziało wtedy przed tv i sledziło cała sprawe obrzucajac błotem i nazywając ją morderczynią. Ile było kobiet które usuneły ciążę kiedykolwiek i płakało rozmyślając jak ona mogła to zrobić itd........ ale ,żadna z Was (które usuneły ciąże) niezastanowiła się ani przez chwile jaką jest suką ,że o códze dziecko płacze a swoje pozwoliła wydłubać z siebie dosłownie jak koze z nosa!!!!!!!!!!!!!! Morderczynie ze zwichrowanymi psychikami. Poznałam kiedyś dziewczynę...pracowałyśmy razem.... Obecnie ma 3 je dzieci....ale nie może zapomnieć o tym co zrobiła wiele lat temu.... Odebrała możliwość istnienia . Mam nadzieję,że są tu takie suki ktore to przeczytały i będą życ z tą świadomością.

Gość ABORCJA 2
Mam nadzieję,że spotka was za to kara. Zabiłyście człowieka tu na ziemi może nikt o tym nie wiedzieć ...ale wy będziecie o tym pamiętać do końca swoich dni

Gość raciczkama
nie oceniaj, nie ty jestes od tego.

Gość jdcnla
OOO terenia wyskubałaś??? Ile jedno????? czy małe stadko???? Wybiłaś jak zeznik zwierzyne i cię to poruszyło????? HAHAHAHA

Gość napisze ci od siebie
Sprawa Madzi mnie poruszyla bo kobieta zachowała się jak super aktorka, oszukała wszystkich i nadal oszukuje i miesza jak sie da. Dla mnie to wielka psychopatka i tyle. A to co kto robi z zarodkiem to mi zwisa nie moja bajka. Rożnica miedzy madzią a zarodkiem jest taka ze madzia bez swojej matki mogła spokojnie przezyć a zarodek bez macicy kobiety nie ma zadnych szans na przezycie.

Gość pla
nie Twoja swiadomosc nie twoje sumienie. Uwazaj bo jeszcze nie wiesz co cie w zyciu moze spotkac.

Gość helllllo smato
dziwko, ja usunęłam 2 razy. i bardzo dobrze zrobiłam, bo lepsze to niz bym miala zabic juz zyjace dziecko. ale takie zera jak ty nigdy tego nie zrozumieją.

Gość ABORCJA!!!!
Nie oceniam......przeczytałaś?????? To nie ocena ,tylko śmieszy ,mnie jak widziałam jak ludzie nazywali Waśniewską morderczynią a połowa z tych bab sama kiedys zabiła własne dziecko.Czy to nie śmieśzne???

Gość Ja nie popieram aborcji ale
gdybym miała byc niekochanym dzieckiem w patologicznej rodzinie badź podrzutkiem w domu dziecka/rodzinie zastepczej czy nawet adopcyjnej, wolałabym byc tym wyskrobanym zarodkiem. On nie ma swiadomosci, ze poza nim jest jakies inne zycie, inny swiat. Oczywiscie jak napisałam, aborcji nie popieram, kobietom, ktore sie poddały zabiegowi, nie przyklaskuję, ale też nie potępiam ich, gdyż nigdy nie wiemy, w jakiej naprawdę sytuacji była taka osoba. Natomiast jestem w stanie napluc takiej w twarz, bo pieprzy się jak królik bez zabezpieczenia. Dziwka. Tak, dziwka, bo myśli dupą. Jak wiesz, ze nie urodzisz, jesli wpadniesz, to nie uprawiaj seksu, po prostu. Takie to trudne? Odpowiedzialnosc?

Gość vmmign
Terenia:) jesteś zajebista pamiętam Cię w wczoraj pozdrawiam

Gość dlaczego...???
Autroko tematu Twój psychiatra nie przyjmuje? Jak można tak się zachowywać i bronić życia poczętego? Czy myślisz, że Bóg pochwali Cię za takie chamstwo? Żadna z Ciebie matka, prawdziwa matka i osoba normalna nigdy w życiu nie pozwoli sobie na takie zachowanie. Lecz się, może nie jest za późno.

autorko rozumiem że znasz jakieś statystyki i znasz te wszystkie kobiety które siedząc przed telewizorem osądzały katarzynę.w. stąd twoja wiedza na temat tego, ze połowa z nich dokonała aborcji?? ja np nie wiedziałam że az tyle kobiet to zrobiło może podaj linka do strony z ta statystyka

Gość do justek 76
haha masz rację skąd ona to wie? ona tych aborcji dokonała?