Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna 1209

MAMUSIE A MOŻE WYPRAWKI DLA DZIDZIUSIÓW???

Polecane posty

Gość ja bym chętnie kupiła
jakąś używaną wyprawkę dla malucha ale taką uniwersalną bo nie wiem czy będę miała syna czy córkę więc nie mogę nakupić ani różowych bluzeczek ani śpioszków w samochodziki. Ale niestety nikt na calym allegro nie sprzedaje nic uniwesralnego. Jak ktoś zaznacza unisex to są to rzeczy typowo chlopięce.

Gość takich formalnosci sie nie zal
iem Ci, że sliczne sa te ubranka. Ja rodze za ponad 5 miesięcy i jeszcze nie wiem co będe miała, ale naprawde sliczne sa:)

Gość Kachna 1209
A CO BYS NAPRZYKŁAD CHCIAŁA ŻEBY ZNAJDOWAŁO SIĘ W TAKIEJ WYPRAWCE UNIWERSALNEJ? MOGĘ TAKĄ SKOMPONOWAC NA ŻYCZENIE ?

Gość uloooteka
drogo te ubranka

Gość Kachna 1209
dziękuje że się podobają :-) bede miała również śliczną dla chłopczyka same disney, taka typowa wyprawka

Gość Kachna 1209
no są to renomowane firmy a ja ich tez niestety za darmo nie dostałam :( pozdrawiam

wcale nie drogo! Disney niestety troszke kosztuje ale gatunkowo sa naprawde dobre. Poza tym 300 zł za 50 ubran to nie duzo. a widac, że wyglądaja praktycznie jak nowe

Gość Kachna 1209
no szczerze mówiąć ubranka są cudne tak jak opisane jak nowe, bardzo dobre gatunkowo :-) wiem bo sama używałam ubranek tego typu dla swoich córeczek

Gość smierdzące trzewiczkii
bardzo ładne ubranka

Gość Kachna 1209
ciesze się że się podobają :-) a może któraś mamusia chętna?

wiesz co ja zapisze sobie link do Twoich aukcji. Jak sie już dowiem czy będe miała chłopca czy dziewczynke to napisze do Ciebie. Bo w sumie dla dziewcyznki to dostanę od bratowej. Ale gdyby był chłopiec to chętnie bym kupiła taka wyprawke.

Gość Kachna 1209
ja będe miała śliczną wyprawkę disney dla chłopczyka być możę już jutro ją wystawię bedzie można sobie pooglądac

ja akurat sie dowiem o płci dziecka w kwietniu. Chyba, że nie pokaże co ma między nogami hehe. ale naprawde gdyby wyprawka była tak cudna jak te dla dziewczynek to bym kupiła :)

Cos bym wybrala z tego,ale nie cala pake bo jak dla mnie za duzo rozu.zreszta rodze w lipcu wiec kurteczki I kombinezony w tych rozmiarach mi sie nie przydadza.

Gość Kachna 1209
podam e-maila jeśli będzie chłopczyk to mi dasz znac, a ja wtedy skompletuje specjalnie piękne ubranka renomowanych firm mój e-mail: mariolcia12@poczta.onet.eu

Gość Kachna 1209
wiadomo są zwolennicy i przeciwnicy różu heh to normalne

Gość Kachna 1209
moge również skompletowac jakies paczki na życzenie, gdyby ktoś był chętny zostawiam e-maila: mariolcia12@poczta.onet.eu

Gość a moze cos dla
dziewczynki na 74-80 masz???? :) ciuszki super ale juz na moją Maję za malutkie...

A czy wyprawka dla lipcowej dziewczynki z mniejsza iloscia rozu tez moze byc skompletowana na zyczenie?

dzieki, na pewno sie odezwe jezeli będzie chlopiec

Gość Kachna 1209
lindt82 jak najbardziej mogę skompletowac :) a jakies życzenia co się ma w niej znajdowac? ale różu ma w ogóle nie byc?

Hmm nie zastanawialam sie jeszcze czego bede potrzebowac.synka urodzil am w marcu I nie wiem jak to jest z letnimi dziecmi.jakies body z krotkim rekawem,pajacyki bawelniane,koszulki z dlugim I krotkim rekawem,legginsy,sukieneczki.moze byc troche rozu,ale nie w roli glownej.nie pisze ile sztuk bo nie wiem jak dzialasz - czy masz te ubranka I cos z nich wybierasz czy jakos inaczej...

Gość Kachna 1209
:-)

Gość Kachna 1209
a więc będe miała teraz w przyszłym tyg pon. wtorek ubranka z nich wybiore taką fajną wyprawkę, mniej więcej bede wiedziała na czym się opierac bo w zeszłym roku w lipcu też urodziłam córeczkę :-) a może zostawisz mi e-maila jak zrobie paczkę wyślę na e-maila?

Gość pytam ponownie:)
masz na sprzedanie jakies ubranka na 74 - 80?? dla dziewczynki... na 80 to by mnie interesowaly typowo letnie...

Gość Kachna 1209
tak bede również miała 74-80 w przyszłym tyg bede miała ubranka zostawiam e-maila mariolcia12@poczta.onet.eu, bardzo prosze sie w pon przypomniec i napewno odpowiem

Gość Kachna 1209
:-)

Gość Kachna 1209
jak tylko bede miała gotowe zdjęcia to wyśle a czy takie pajacyki spioszki i kaftaniki też?