Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika543

Współżycie w czasie miesiączki - ciaza?

Polecane posty

W drugim dniu miesiaczki kochalam sie z narzeczonym i az 3 razy skonczyl we mnie. Teraz mam zmartwienie, poniewaz jeszcze nie planujemy dziecka, a boje sie, ze moge byc w ciazy. W lutym dostalam miesiaczke 14.02, zas w marcu 18.03, przewaznie trwa 6-7 dni. Z tego co obliczylam mam dlugie, rozregulowane cykle. Bardzo prosze o informacje jakie jest prawdopodobienstwo, ze moge zajsc w ciaze podczas stosunku w okresie, lub poniej gdy pleminiki przeczekaja kilka dni.?

Gość Skoro nie planujecie
dziecka, to dlaczego współżyjecie bez zabezpieczenia????

to było po imprezie, trochę nas poniosło, zawsze się zabezpieczamy a teraz... zero odpowiedzialności z naszej strony. Czy ktoś mógłby mi pomóc jakąś informacją?

Gość Lux deLux
max 5 %

Gość a ja byłam w
Ciąży dwa razy i dwa razy z rzędu poroniłam :( pierwszy raz zaszłam właśnie podczas okresu, drugi raz miesiąc później jak on wyjął przed czasem, także jestem przykładem tego, iż w ciąże można zajść i podczas okresu i podczas stosunku przerywanego, oczywiście nie brałam tabletek

Gość nmmnmk
Mika543 - nikt Ci nie powie, jakie jest prawdopodobieństwo, bo to czyste wróżenie z fusów. Daty i długość miesiączki, które podajesz nie mają tu żadnego znaczenia, bo dni płodnych nie da się nawet w przybliżeniu tak wyliczyć, można je jedynie wyznaczyć na podstawie obserwacji (np. śluzu, temperatury i szyjki macicy przy metodzie NPR). A możliwość że zaszłaś w ciążę jak najbardziej istnieje. Jedyna opcja to zrobienie testu - odczekaj 2 tyg. od stosunku i sprawdź.