Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martaaaaa12

Zobaczcie co ta suka napisała do mojego męża! A on mi nic nie powiedział...

Polecane posty

Gość renius85
dgyeed56 morda, zazdrościsz, bo Ciebie pasztecie faceci olewają. Pewnie Ty jesteś tą suką z fejsa i się mścisz, hehe

A co do pytania a fb - wie, ze mam jego hasło ale chyba nie myślał że weszłabym na jego profil. Po prostu on się nie wylogował i jakoś tak postanowiłam przejrzeć z kim pisze....

Gość nie móił ci o tym bo uznał,ze
TO GÓWNO NIE WARTE NAWET TEGO,ŻEBY GADAC NA TEN TAMAT. STANOWCZY FACET,WIDAC,ŻE KOCHA RODZINĘ(CIEBIE I DZIECKO). ZLEKCEWAZYŁ SŁOWA TEJ DZIWKI I UZNAŁ,ZE NIE MA O CZYM MÓWIĆ--I CIĘ MARTWIC TYM BARDZIEJ. BĄDŹ SPOKOJNA🌻

Gość karinka mal)))))))))))))))
do autorki. spojrz na to z innej strony byc moze masz meza ktory poza toba swiata nie widzi i nie interesuja go inne laski a moze byc tez tak ze skoro znasz haslo na jego fb i on o tym wie to mogl napisac do tej babki specjalnie ze go to nie interesuje bo wiedzial ze to przeczytasz a w rzeczywistosci bzyka ja w kazdej wolnej chwili. normalny facet jak ma taka propozycje to kasuje takie wiadomosci (bez wzgledu na to czy jest zainteresowany czy nie) tym bardziej ze zona ma dostep do konta

Wlasnie dlatego mąż Ci nie powiedział o tym droga autorko, bo wiedział że będziesz mu wiercić dizurę w brzuchu i rzucić to moze Cień na zaufanie. Poza tym jest chyba dużym chłopcem?? Jak widac poradził sobie z taką sytuacją? Na Twoim miejscu powiedziala bym mu ze wiem o tym ale dopiero za jakis czas. Swoją drogą po co czytasz jego korespondencje? Nie masz do niego zaufania? Facet zachowal się bardzo wporządku wobec Ciebie oraz waszej rodziny a Ty mu jeszcze wiadomosci czytasz.. Raczej Twoje zachowanie wskazuje na brak zaufania...

Gość dgyeed56
stawiam się na twoim miejscu i uważam, że histeryzujesz bez powodu. musisz mieć naprawde niskie poczucie własnej wartości albo problemy emocjonalne, zeby robic z tego wielką sprawę. sama sobie stwarzasz problemy.

Gość U mnie w pracy na
10 żonatych 8 bawi się na boku. Z pozostałej 2 jeden wygląda na geja serio :O), drugi jest megatajemniczy. Więc twój pewnie i tak ją przerżnie, co nie znaczy, że masz panikować.

Gość dddddddddddddddddddddd
a ja bym się wkurzyła. Zła figora po porodzie, brak seksu i napalona laska w pobliżu... hmmm....

Gość erftghjkl
po pierwsze - winszuję prawdziwego faceta - szacunek dla niego ! po drugie- nie powiedział ci bo cię kocha tępoto ,nie chciał byś popatrzyła na siebie oczyma tej zdziry i nie daj boże zobaczyła zaniedbaną kure domową ,bo dla niego jesteś najpiękniejsza . Więc spadaj z kafe i przygotuj męzowi kolacje przy świecach bo wart tego !

Gość Aska aaaa
Dziewczyno przeczytalas to przeczytalas ale masz dowod jak maz cie kocha i szanuje to zamiast zrobic mu jazde jak wroci z pracy to zrob pyszna kolacje i docen oddanie.. Ze swieca takich szukac a ty wymyslasz problemy ze nie powiedzial.. Olej panne i nie nisz sobie zycia przez idiotke bo ze on jest ok to masz taki dowod o jaki nie jedna z nas moze marzyc..

łatwo się mwi

Gość yuyuyu
co za super facet!! :)

Gość yuyuyu
ej a tak szczerze... myślicie, że muy stanął???

Gość Lalitkaaaaaaaaaa
a wy serio myslicie ze on by sie umawial na randki na profilu do ktorego dostep ma jego zonA? :D

Gość autorko ::::::::::
nie wnikaj w szczegóły bo w końcu się rozwiedziesz! jak jest czuły i kochany tak jak piszesz to musi miec cos na sumieniu (wiekszosc facetow tak robi w domu kochany maz,ojciec a poza domem bzyka co popadnie)

Gość Aska aaaa
Bylo ci przykro ze maz napisal ze nie zyczy sobie obrazanie ciebie i waszego syna i zeby sie odwalila ? Z jakiej ty jstes planety ? I po cholere mial ci to mowic ? Daj mu zyc.. No a z tym ze myslalas zeby to pokazac tesciowej... Gratuluje pomyslu.. No rycz dalej ale nad swoja glupota bo powinnasctu pisac i chwalic sie jakiego masz meza a nie zalic i ryczec ...

Gość dsgvdvvd
ale tej lasce musialo byc wstyd przed sama soba jak wytrzezwiala, facet jej stanowcza odpisuje ze nie jest zainteresowany, a ta dalej, namolnie, bez krzty honoru swoje, i wszystko w mega zalosnym tonie, ja bym sama na siebie nie mogla patrzec jak bym cos takiego odjebala po pijaku, i jakiego chamskiego kosza dostala, dobrze jej tak hehe.

Gość stanąc na pewno
stanął ale nie zarucha jej

Gość autorko ::::::::::
nie wnikaj w szczegóły bo w końcu się rozwiedziesz! jak jest czuły i kochany tak jak piszesz to musi miec cos na sumieniu (wiekszosc facetow tak robi w domu kochany maz,ojciec a poza domem bzyka co popadnie) oby tak z toba nie bylo

Gość Aparatu
A ja myśle, ze nie odpisał bo wie, ze żona ma hasło do fb, na niby uciął temat, a dziś w pracy zrobią choćby słowa kontynuację igraszki...

Gość też myslę że jednak wzwód miał
ale autorko po co te nerwy...:)

Gość karinka mal)))))))))))))))
aparatu tez tak mysle wyzej napisalam

Gość wow... superr gość
fgratuluję męża :)

Gość wow... superr gość
pesymiści z kafe.. :)

Gość nie powiedział
bo nie chciał martwić :)

fajny, taki stanopwczy... Hyyymmm:)

Gość wkurwiony na maksa
Facet wykazał się wspaniałym zachowaniem. Olał dziwkę nie wdając się w dalszą dyskusję. Nie rozumiem o co hallo. Możesz się cieszyć że twój mąż ma zdrowy rozsądek i myśli o tobie i synku. Masz po prostu farta.

Gość Zła figura
po porodzie?? Co rozumiesz przez słowa "zła"? Nie zdajesz sobie sprawy jaką można DOPIERO mieć figurę PO porodzie.

Gość sukaaaa która napisała do jej
Dlaczego zamieszczasz wiadomości moje i Twojego męża na kafeterii??? Przepraszam Cię bardzo ,ale to byl żart taki niewinny.Poza tym wypiłam trochę i tak wyszło. Więc nie wiem czemu się złośćisz.Poza tym nie wiem czy twój mąz był taki ok.Sam dał mi do zrozumienia w pracy ,że chętnie by sie poznał bliżej....więc zrobiłam pierwszy krok skoro miałam do tego okazję.........To nie jest w sumie tak jak myślisz.Twój mąż sypiał z jedną z pracownic od tygodni!!!!!! Nic z tym nie zrobisz.Ewentualnie zrób sobie testy na hiv bo poszły plotki w pracy że ów panna go zaraziła i dlatego przestał się z nią spotykać...ne zauważyłaś ,że ostatnio dziwnie się zachowuje?????