Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasfA

znanylekarz.pl manipulują opiniami

Polecane posty

Gość klasfA

Szukając lekarzy trafiamy na płatne serwisy. Przeglądałem ten i same polecane twarze z czerwoną wstążeczką. Znajomi wpisywali swoim lekarzom opinie, ale jak trafili na tych którzy byli weryfikowani dziwnym trafem ich neutralne i bez piania zachwytu opinie znikały. Kolegi ojciec powiedział, że kasują na życzenie lekarzy pacjentów opinie. Znam z Poznania i Wrocławia kilku partaczy, którzy mają tam po 21-30 fan-opinii. Kolega mówił, że do jego ojca osobiście z tego serwisu przyjeżdżają i nie mało musi im płacić. Ostrzegam, bo to co płatne to manipulowane. Wrzucę kilka linków z Poznania i zobaczycie jak się odezwą lekarzyny.

Gość bnjbjb
Dobrze, że o tym poinformowałaś/łeś. Tak samo jest podobno z serwisem gastronauci. Ściągają kasę od restauracji w zamian za dobre opinie i zastraszają złymi opiniami tych, którzy płącić nie chcą.

Gość kkffk
dokładnie tak samo manipulują opiniami na opineo.

Gość Co do opineo
niestety potwierdzam - moja negatywna opinia została przeradagowana przez moderatora bez mojej zgody (na korzyść sklepu, zaznaczam, że bynajmniej nie chodziło o usunięcie wulgaryzmów itp. ale zmianę treści mojej oceny) i opatrzona komentarzem sklepu zawierającym stek kłamstw. Wszystko pomimo wysłania im dowodów w postaci m.in. korespondencji ze sklepem, która jednoznaczne potwierdzała to co przedstawiłam w ocenie.

Gość nieznany
niestety znanylekarz.pl jest znany z tego że kasują opinie, ale w tych profilach które są opłacane. żenujące, że lekarze tam jeszcze chcą być. reklama szeptana i firmy pracujące dla lekarzy tam siedzą i wpisują opinie. tak samo na forach internetowych. Znanylekarz.pl to już dno. Normalni ludzie tam nie wpisują opini

Gość gvjhvhv
podnosze bo wazne

Gość Marta Staszek
Witam, Nazywam się Marta Staszek i pracuję w ZnanyLekarz.pl. Postanowiłam wyjaśnić kilka kwestii. Czerwona wstążeczka przy nazwisku lekarza oznacza profil zweryfikowany (niekoniecznie płatny), czyli taki, który został potwierdzony przez lekarza. Lekarz, który zweryfikował profil może sam dodawać dane na swój temat, jest informowany o nowych opiniach pacjentów i może na nie odpowiadać. Ponadto lekarz posiadający profil zweryfikowany może zgłosić nadużycie przy opinii, którą uzna za krzywdzącą wówczas kontaktujemy się z autorem opinii mailowo i prosimy o jej potwierdzenie. Jeśli nie zostanie ona potwierdzona w przeciągu 7 dni, zostaje usunięta. W serwisie są również profile płatne. Warto jednak podkreślić, że lekarz płaci za usługę i dodatkowe możliwości promocji, a nie za usuwanie negatywnych opinii - serwis www.znanylekarz.pl nie prowadzi praktyk tego typu. Więcej informacji w naszym regulaminie: http://www.znanylekarz.pl/regulamin. W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości, zapraszam do kontaktu: opinie@znanylekarz.pl Pozdrawiam, Marta Staszek

Gość do pani Marty
Czytałam kiedyś ten wasz regulamin i to częściowo prawda, co pani pisze. Lekarze, któzy wykupili te promowane profile mogą bardzo dużo robić z niewygodnymi opiniami. Od ponad roku śledziłąm proflie 2 leczących mnie doktorów i wiem, do jakich nadużyć dochodzi w tym portalu. Pierwszy lekarz usunął 2 negatywne opinie. Co do drugiej lekarki mam absolutna pewnośc, że sam pisze sobie pozytywne komentarze. A wiecie skąd to wiem? Bo ta osoba pisze również powieści!! Teraz ma 100 % pozytywnych komentarzy a na początku było tak, że opieni były niezbyt pochlebne,, opisywały tą osobę jako oschłą, nieprzyjemną osobę, co mogę potwierdzić. Gdy tylko pojawił się wpis negatywny od razu w ciągu kilku dni pojawiały sie opisy pełne zachwytu, jak to doktor jest cudowna i odnoszące sie do komentarzy innych pacjentów. Po jakimś czasie opinie negatywne były kasowane. Pani dr robi sobie reklmę po porstu na tym waszym portalu, nie jestescie obiektywni, szkoda bo na początku to była fajna strona, gdzie można było poczytać prawdziwe opinie.

Gość gość
Odtwarzaanie usuniętych komentarzy --- /www.wykop.pl/ramka/1697254/odtwarzanie-usunietych-komentarzy-ze-strony-znanylekarz-pl/ Podobny wątek o tym jak się z chorych robi naiwniaków za ich pieniądze ---- forum.gazeta.pl/forum/w,16,139312888,,znanylekarz_pl_parodia.html?v=2 Jeszcze ---- www.wykop.pl/ramka/1063359/znanylekarz-manipulacje-ocenami/ Co do płatności ---- www.wykop.pl/ramka/1148995/znanylekarz-pl-umozliwia-wykupienie-negatywow/

Gość gość
www.wykop.pl/link/1713096/odtwarzanie-usunietych-komentarzy-ze-strony-znanylekarz-pl/

Gość gość
Zgadza się. Jeden psychiatra miał kilkadziesiąt złych komentarzy i posądzeń o nakłanianie facetów do pokazywania sobie ptaka oraz odkryli, że koleś jest założycielem sekty. Niedawno weszłam ponownie na jego profil a tam czyściutko. Nie mówiąc już o tym, że na innym rankingu same peany na jego temat.

Gość gość
sorry, wycofuję to co powyżej. Chodziło o inny ranking.

Gość gość
Hej potwierdzam! Znanylekarz nie chce mi zaakceptować negatywnych opinii dla 3 stomatologów mimo że opisałam jak mi spartaczyli leczenie kanałowe lub nie zauważyli zęba do leczenia kanałowego. Za każdym razem otrzymuje informacje że moja wypowiedź jest zbyt lakoniczna. Jedną wypowiedź już 3 razy poprawiałam i za każdym razem dostaję komunikat, że nie może być zaakceptowana bo jest zbyt lakoniczna :) Widocznie owi lekarze solidnie opłacili portal, a ja się na to nacięłam, bo stomatolog który miał 60 pozytywnych opinii okazał się zwykłym naciągaczem.

Gość gość
był wątek na kilkanaście stron i usunęli

Gość czerwonamiska
Nie miałam pojęcia, że tak to wygląda.

Gość gość
Dosc mam lobby znany lekarz. Obecnie umawiam sie do psychologow, ktory uwazam, ze lekarzem nie jest. Potem zaczynam duetetykow. Zaczynam tzw. Sabotaz wizyt. Powiadomienia o konsultacjach.przychodza. po kilku umowionych wizytach konto zablokowane. Na razie celuje w psychologow glownie. Umysl ponad nastrojem w zbiorze ksiag posiadam.

Wydaje mi się, że niestety tak może być. Dobrze, gdy jest dopisek opinia zweryfikowana, jak np. w sklepach online.

Gość iwonaznanylekarz
"Dosc mam lobby znany lekarz. Obecnie umawiam sie do psychologow, ktory uwazam, ze lekarzem nie jest. Potem zaczynam duetetykow. Zaczynam tzw. Sabotaz wizyt. Powiadomienia o konsultacjach.przychodza. po kilku umowionych wizytach konto zablokowane. Na razie celuje w psychologow glownie. Umysl ponad nastrojem w zbiorze ksiag posiadam." Psycholodzy oraz fizjoterapeuci należą do specjalistycznych zawodów okołomedycznych. Nie są Lekarzami, dlatego też od tej grupy wymagamy przedstawienia stosownych dokumentów potwierdzających uzyskane wykształcenie. W naszej bazie są obecni zarówno Lekarze, jak i Specjaliści. Konto zostaje zablokowane z uwagi na niepojawienie się lub nieodwołanie wizyty. Niestety w takich sytuacjach nie możemy decydować o jego odblokowaniu. Sugerujemy kontakt bezpośrednio ze Specjalistą lub placówką, żeby wyjaśnić tę sprawę. Jest to bezpośrednia decyzja Specjalisty. Z wyrazami szacunku, Iwona Dziedzic-Gawryś, ZnanyLekarz.pl

Gość gość
Stosowni specjalisci... specjalista ds adninistracji, specjalista ds kadr, specjalista tkumacz, specjalista infirmatyk, specjalista ds marketingu, sa specjalistami... chyba rozpoczal sie sabotaz kalendarzy... opinie natrzaskano, kalendarz pusty, specjalista ds mindfulness, specjalista pilates, specjalista masazysta, specjalista diety weganskiej, specjalista makrobiotyk od 5 wersji menu, specjalista czytania z galki ocznej, specjalista kosmetolog od lasera... ta sa te skrypty...

Gość gość
A To już wiem dlaczego niektórzy partacze maja tam 100% pozytywnych opinii

Gość gość
Specjalista fizjoterapii od masazy oraz olejkow Nacomi, specjalisty od recepty na stare refundowane w piec minut, specjalista ds piet cukrzycowych, specjalista od Augmentin. Sezon przyszedl, wizyt nie ma... brakuje specjalisty ds medycyny tropikalnej...

Gość gość
wygenerowano puste wizyty po co nie wiem, przelobbowano, nie chce mi się już umawiac w tym roku, możecie natrzaskać sobie kalendarz wizyt i jest fun

Gość gość
Mimo że mam konto na znanylekarz to aby dodać opinię potrzebują drugiego logowania niby w celu weryfikacji na Facebook dodatkowo co za.... Beznadziejny portal

Gość gość
Dziś rozmawiałem ze swoim stomatologiem opowiedział mi historie ze ma konto na tym beznadziejnym portalu pojawiły się tam jakieś negatywne opinie nie wiedział dla czego nie pamięta pacjenta z takimi rzeczami który b mógł mu takie coś napisać zadzwonił zapytać skąd się to wzięło powiedzieli mu że jak zapłaci mogą to skasować . Co za ........ Brak słów

Gość Anka

Portal w upadku, tylko sciaganie na wizyty plasebowe. Scigaja latami za antykoncepcjr. Lotto czeskie.niesplacone.  do zamkniecia portal.

Gość Anka

Lottem wedliniarskim  I losmetycznym posplacali gabinety.

Gość gosc

ZnanyLekarz, Medicover (w Google Maps), Enelmed (masowo, naprawdę masowo w Google Maps + fora), Polmed (fora) - wszyscy kupują przychylne opinie z wysoką oceną. Nie można ufać nikomu, kto wypowiada się o nich pozytywnie.