Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona mojego męża

Chora zazdrość mojego narzeczonego

Polecane posty

Pół roku temu poszłam do pracy po 1,5 roku siedzenia w domu z dzieckiem. Od tej pory mój facet stał się strasznie o mnie zazdrosny bo pracuje w firmie gdzie przychodzi większość facetów poza tym pracuje z dwoma kolegami. Zaczęłam o siebie bardziej dbać, ładnie się ubierać malować, chodzic w rozpuszczonych włosach... Na początku mi to nie przeszkadzało nawet to rozumiałam. Ale od jakiegoś miesiąca jego zazdrość sięga apogeum. Jest zły że się odezwę do kolegi z pracy (jest to nieuniknione), że idę do pracy ładnie ubrana (praca za biurkiem), że długo się szykuje rano (wstaje wcześnie więc nie blokuje łazienki), ostatnio nawet miał do mnie pretensje że nuce sobie piosenkę i mam dobry humor, więc wg niego pewnie się zakochałam. Za kilka miesięcy bierzemy ślub, ale jest między nami coraz gorzej. Dzisiaj mi powiedział że jestem gorsza niż lafirynda bo usmiechnelam się do jego znajomego jak mu mówiłam cześć.

Poradzcie co z tym robić...

Gość szamaaaaaaaaaaaaaaaaaaabo
nie brać ślubu

Gość Alexa 1980
Myślę,że nie jesteśgotowa z nim na poważny związek,przyznaj szczerze,że koledzy z pracy Ci się podobają. Bo twoje zachowanie o tym świadczy

Ale co ja robię nie tak? To że chce ładnie wygladac to coś złego? Że wreszcie wyszłam do ludzi i dzięki temu znów cieszę się życiem?

Gość jolka z zawiercia
ten twój narzeczony to jakies chuujowisko smetne ,zostaw niedowartościowanego ogóra niech se szuka grubej bezzębnej baby ;)

Gość jolka z zawiercia
Aleksa chyba ci coś czaszkę ściska,autorka ma dobrze wyglądać i maja jej się podobać inni faceci no chyba że lesba ,myślisz ,że jak żona to już świat nie istnieje :O

Gość uciekaj póki się da
to w nim jest problem nie w Tobie.

Gość szamaaaaaaaaaaaaaaaaaaabo
nie bierzcie ślubu przynajmniej na razie.

Mam wrażenie że on chce mnie zamknąć w klatce ale ja nie pozwolę zrobić z siebie niewolnicy. Dla mnie to jest chore a dzisiejszy tekst o lafiryndzie mnie tak zabolal że się poplakalam i nie odzywam się do niego

Gość Alexa 1980
Ale jak twój facet miałby same koleżanki w pracy i nagle zacząłby elegancko się ubierać i gwizdać podczas wyjścia do pracy z uśmiechem na ustach,to nie byłabyś podejrzliwa,że coś nie tak?

Gość Fresaaa
Zaczęła bardziej o siebie dbać bo poszła do pracy trzeba lepiej wyglądać niż w domu z dzieckiem to chyba normalne. Porozmawiaj z nim powiedz, że musi spasować

Ale ja nic nie poradzę na to że pracuje z facetami zresztą mam ich gdzieś. Ale to jest chore co on robi. Najlepiej jakbym chodziła tak jak przez rok po domu - w dresie, bez makijażu i stała całe dnie przy garach

Gość Alexa 1980
Ja akurat z mężem lubimy wymieniać się partnerami,ale robimy to wsólnie,jesteśmy bardzo wyrozumiali i nie jesteśmy zazdrośni o siebie. Nie mamy przed sobą nic do ukrycia i nic nie rozwali naszego związku

Gość uciekaj póki się da
ale nie stało się to nagle tylko odkąd autorka poszła do pracy to dba o wygląd. Pracuje w biurze więc musi być elegancka i zadbana. To nie praca na budowie ,że wskazane jest ubrani do zniszczenia i luzne. To tak jakby np. prawnik miał przychodzić w dresie albo lekarz w sukni balowej no proszę Cię

Gość Alexa 1980
Oczywiście nikogo na to nie namawiam,napisałam jak jest

Gość Alexa 1980
Wogóle nie rozumiem zazdrości

Dzisiaj powiedziałam cześć do jego kolegi z pracy i przy tym się usmiechnelam a mój zmierzył mnie wzrokiem pełnym nienawiści i pogardy i walnal ten tekst o lafiryndzie. Przecież to jest nienormalne

Gość Alexa 1980
Nie będzie Wam razem dobrze,widać,że nie potraficei się dogadać,ja z mężem może poszłam za daleko,ale nigdy nie mieliśmy takiego zgrzytu jak Wy.

Powiedziałam że przegial i łzy mi poleciały. Od tej pory się do niego nie odzywam ani on do mnie

Gość Alexa 1980
Weź pod uwagę,że po ślubie mu nie przejdzie,wręcz przeciwnie,tym tekstem to faktycznie dowalił

Ale ja Go Bardzo kocham i Chcę z nim Być

Mamy razem dziecko więc jak odejdę to skrzywdzę Nasze maleństwo,muszę jakoś się z nim dogadać

Gość Sokuł
No to masz przerąbane. Tak to jest dziecko przed ślubem

Dwie ostatnie wypowiedzi nie są moje. Faktycznie mamy małe dziecko ale ja nie mam zamiaru się męczyć całe życie. Chciałabym żeby on się zmienił nie wiem skąd ta chora zazdrość może się boi że mnie straci nie wiem... Tyle razy już z nim o tym rozmawiałam i jak grochem o ścianę. Ciągle tylko słyszę tekst że robię ciągle coś przeciwko nam

Gość Fresaaa
zaproponuj mu żeby od siebie odpocząć. Masz gdzie wyjechać na parę dni? Powedz że powinien Cię szanować i ufać Ci bo nie wyobrażasz sobie takiego życia spakuj się i wyjedź na parę dni, powiedz żeby to przemyślał.

Gość Goldberg
Dobra myśl. Jedyne rozwiązanie,to tak zrobić jak Ci koleżanka poradziła. Wyjedź na parę dni,jak będzie Cię kochał to przyjedzie za Tobą i przeprosi

Gość Fresaaa
coś takiego może uratować związek i dać mu do myślenia

Nie wiem czy starczy mi odwagi,żeby tak zrobić jak piszecie,boję się,że to będzie koniec