Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukana..

OSZUSTWO W AGENCJI

Polecane posty

Gość Oszukana..

witam,miesiac temu zaczelam prace przez agencje w jednym z magazynow.Drugi tydzien przepracowany i pierwszy błąd w pejslipie,prawie 2 godziny mniej.Oczywiscie po zgloszeniu babkka powiedziala mi ze to sprawdzi z menadzerem magazynu i mi te godziny doliczy.Minał tydzien i nic,poszlam do menadzera w pracy i przyznal racje ze sie nie zgadza,ze da znac agencji i zaplaca mi te godziny,pozatym agencja w tej sprawie sie z nimi nie skontaktowala w ogole,dostalam dzis kolejnego pejslipa i widze ze nie dosc ze te 2 godziny nie zostaly mi zalacone to jescze obcieli tym razem kolejne 45 min.juz niewiem co zrobic i czy dalej mam tam pracowac,co radzicie?

Gość wredniucha101
przyzwyczaj się, że w każdej agencji kantują na godzinach

Gość Oszukana..
sory ale takiego myslenia to ja nie mam jak ty,nie dam sie oszukiwac bo nie jestem glupia gęsią ktora bez znajomosci języka przyjechala miesiac temu do uk..

Gość wredniucha101
czy się dasz oszukiwać czy sie nie dasz i tak będą obcinać ci godziny i nic im nie zrobisz - możesz się unieść honorem i nie pracować dla agencji - a mnie nie musisz obrażać - po prostu napisałam ci prawdę

Gość Oh ah eh
Ciesz sie ze wogole cos masz!

Gość jhgfdrtyuijnbvfgtyu
:-(

Gość Oszukana...
nie jestem w takiej beznadziejnej sytuacji zeby sie cieszyc ze w ogole mam prace bo kasa nie jest dla mnie problemem a prace na part time szybko mozna znalezc bo taka mi wystarczy ale swoja droga to szmaty w tej agencji sa chyba ze to oszukuje ktos w firmie..

Gość raffgael
Niestety tonprawda. Agencje oszukują na godzinach. Pracowałem 8mcy dla.agencji i prawie co tydzień były pomyłki. A jak odchodzilem tonp45 wysyłali 6mcy do mnie. Na szczęście teraz jestem selfnemployed