Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gienia.

Blizny po operacji

Polecane posty

Gość Gienia.

Mój problem dotyczy blizn, które zostały mi po operacji kolana. Tj. 3 o wymiarach 3cm na 1 cm i 2 blizny ok 0,5cm na 0,5. Są na kolanie, także skóra tam się naciąga, blizny same nie zniknął, maści nie pomagają. Jakie metody polecilibyście?

Gość ghy
Chyba nie wierzysz w cuda? Blizna to uszkodzenie skóry na całej grubości więc jak ma nie być po tym śladu?

Gość erqgr
chirurg plastyczny a potem fraxel co2 i znikna

Gość weronna
z tego co opisujesz ja bym się nie zastanawiała, a uderzyła z konsultacją lekarza + wiązką laserową. Moja kumpla miała mega bliznę na łydce- jej akurat pomógł Dermamed we Wrocku i teraz właściwie nie ma śladu - musisz się po prostu zainteresować bo lokalizacji w innych miastach nie znam. Ale nie idz byle gdzie - najlepiej zacznij od lekarza!

Gość henk1
Jeżeli blizny sa jeszcze świeże to smaruj liściem z aloesu.Miałem przy nosie i powyżej czoła .Nie ma śladu,polecam tzn, liść odkrojony na bliznę i odstawić do szklanki z wodą i tak 2 razy dziennie .Za każdym razem odcinać mały placterek i to samo.Zawsze świeży sok na bliznę.Powodzenia

Gość gość
Blizny po operacji najskuteczniej można usunąć laserem frakcyjnym. Taki zabieg wykonuje doktor Jędrys i robi to bardzo efektywnie. Całość jest wykonywana bardzo deliktatnie i skutecznie. Mogę stwierdzić, że teraz  nie wstydzę się pokazać