Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skok w kałużę

dziwne okresy

Polecane posty

Gość skok w kałużę

Od czterech miesięcy mój okres wariuje. Trzy były gołe tzn czysta półprzezroczysta jasnoczerwona krew bez żadnych grudek etc. a teraz w czwartym miesiącu brak po wybranym blistrze pigułek kilka dni po skończeniu opakowania i nic. Co mi jest?? Po drugim okresie łykałam dziesięć dni na wywołanie luteinę ale nie pomogło, okres pojawił się dopiero po ponad dwóch tygodniach po tym jak skończyłam ją brać. Zawsze miałam nieregularny ale przy łykaniu tabletek pojawiał się zawsze na drugi dzień po skończonym opakowaniu. Już nie mówiąc o tym że nigdy nie widziałam takiej jasnoczerwonej krwi. Badanie z krwi trzy i dwa miesiące temu wykazało poziom hcg 2.0 Co to może być? czy tylko ja mam takiej objawy?

Gość skok w kałużę
Przez to że po luteinie krwawienie pojawiło się dopiero po 17 dniach gdy podobno powinno max po 10 a teraz już w ogóle nie ma obawiam się że jest możliwość że to ciąża. Ale czy to możliwe by przez pierwsze dwa miesiące testy nic nie wykrywały ale lekarze nic nie dostrzegli?

Gość skok w kałużę
I znów hcg wyszło 2.0 Od kilku miesięcy hcg lekko podwyższone bo normalnie u mnie powinno być koło 0,1. Nie wiem co mi jest, nikt nie miał podobnie??