Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

Niegrzeczna portal

Polecane posty

zalozylem z nudow profil na niegrzeczna.pl mam 23 wygladam przecietnie a wchodzac ostarnio na tamten portal (logujac sie) zauwazylem ze mam sporo wiadomosci prywatnych od kobiet 25-35 lat ... nie moglem ich odczytac z racji potrzeby wykupienia konta premium ale po tematach mam wrazenie ze niektore wrecz "walnely focha" ze nie odp.. obejrzalem ich profile zastanawia mnie czy te kobiety naprawde tak koniecznie chca mnie MLODSZEGO poznac czy to jakis zwykly spam autorow poratu celem wyludzenia konta premium... taka byla moja pierwsza mysl ale widzac ile tego przychodzi to ze po kilka razy z takim wlasnie domaganiem sie odp i ze kazdy z tych profili ma opis zdjecia i wyglada realnie zaczynam sie zastanawiac czy to prawdziwe

Gość dociekliwy00
A jak myślisz ??? Jasne, że to spam. Im chodzi tylko o twoją kasę. 95% profili kobiet na tego typu stronach to fałszywki, profile wirtualne.

tez tak mysle z tym ze zwatpilem widzac ze te same profile pisza po kilka razy nie jest to generowane samo z siebie (aluzja do foty czy tego ze nie odp) plus te profile same w sobie sa mocno rozbudowane sam niewiem

Gość gość
Chodzi tylko o to, byś dał kasę (wykupił premium).

Gość gość
nic dodać i nić ująć - chodzi tylko i wyłącznie o kasę 98 % wpisanych tam kobiet nie istnieje a wpisów dokonuje tzw. bot lub przypisana ci asystentka " kasia "

Gość gość
niestety tak to działa , sam kiedyś się pokusiłem i po wykupieniu premium juz żadna dupa nie pisała heh .

Gość gość
niegrzeczna.de, sexklasa.pl to wszystko oszustwo, oferty sa tylko do momentu, gdy wplacisz im pieniadze. To jest wielki walek, gdy zaplacilem premium, momentalnie moj profil jest martwy, nie ma zadnego odzewu. OSTRZEGAM INNYCH PRZED TYMI OSZUSTAMI!

Gość gość
dokladnie-te portale to jedno wielkie oszustwo.To samo jest na portalu flirtrandki...fikcyjne konta przestrzegam przed tym portalem