Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uparciuszek:-)

panowie pomocy...musze wywiercic dziure a nie wiem jak idzie prad ;/

Polecane posty

Witam,kupilam sobie sliczne rolety i jeszcze dzis chce je przypocowac.wszystko juz przygotowalam,mam tylko maly problem,mianowicie nie wiem jak idzie prad ;/ tzn puszka jest mniej wiecej na tej wysokosci co chce zalozyc rolety. Jak moge to sprawdzic? Nie chce zeby mnie popiescil prad a po ciemku przeciez tego nie zrobie:-)

Gość czym to bedziesz wiercic?
Nie masz pod reka faceta zeby Ci pomogl??

No wlasnie nie mam:-) sama mieszkam. Hmm do wkretarki zalozylam wiertlo:-)

Gość czym to bedziesz wiercic?
No ale jak to wkrecisz? rsrubka sie obrobi ;/ moze nie rob tego sama...;/

Nie obrobi :p zaloze kołki rozporowe. Umiem to zrobic tylko kurcze boje sie tego pradu :/ w papierach nie sprawde bo ich nie mam...to stary,odnowiony dom...ma z 40 lat...;/

Gość pechowa gwiazdeczka
Jak nie masz urządzenia wykrywającego kable w ścianach to nic nie zdziałasz. Możesz najwyżej liczyć na to, że się uda :) Nie wiem, czy wkrętarka ma taką moc, że wywierci dziury w ścianie. Z czego masz ścianę?

Gość Przemyslaf21111
To jakie Ty masz rolety ?? nic nie trzeba wiercić , są uchwyty które zaczepia się w górnej części okna.. No chyba że kupiłaś nie wiadomo co:p

Gość pechowa gwiazdeczka
popatrz, gdzie puszki i gdzie gniazdka, kable ida raczej równolegle do sufitu i prostopadle na wysokości gniazdka, nie będą szły po skosie

Jak ja se kiedyś dziure w ścianie wywierciłam, to 10kg cementu trzeba było kupić i murarza zaprosić, bo pół komina jak sie okazało rozwaliłam... ;)

No to mnie pocieszyliscie ;/ wywierci,juz wywiercilam nia dziury pod telewizor, na kwiatki,obrazy etc wszystko ok:-). Przemyslaw- nie kupilam rolet w kasecie tylko na zylce,, nie przywieszam ich do okna tylko do sciany nad oknem.

Zaryzykuje,trudno najwyzej mnie troche popiesci..

Taaaa... haha:-) to pojechalas niezle:-)

ratunku ! chyba przewierciłam rurę kanalizacyjną, i co teraz?

Wyłącz bezpiecznik odpowiedzialny za ten konkretny pokój/piętro, bo raczej masz więcej niż jeden obwód i pociągnij przedłużacz i jakąs lampkę z innego pomieszczenia

Gość pechowa gwiazdeczka
nie popieści cię, najwyżej wywali korki, ja kiedyś dowierciłam się do kabla, jak tylko wiertło dotknęlo przewodu to wysadziło korki :D

21;28 jak ja kocham podszywy:-) 2 dziury juz sa,jeszcze tylko na druga rolete i gotowe:-)

wywiercony otwór w ścianie już ma ponad 10 cm średnicy, tynk odpadł na podłogę ale nadal nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób przewiercić stal w murze aby kołek rozporowy tam zmieścić?

chyba musisz miec jakies specjalne wiertlo - ale w sumie to moge sie mylic bo sie nie znam lol

21;56 hahaha jaki podszyw:-) Rolety juz zalozone,obylo sie bez niespodzianek:-) dziekuje za odp:-)

Gość gość
Duży wybór mają w sklepie internetowym na stronie www.otwornice.com.pl Można znaleźć praktycznie każdy rodzaj otwornic, ale też trzpienie, czy brzeszczoty. Wysoka jakość, przystępna cena i sprawna dostawa.

Gość gość
co się martwisz, wierć, a jak prąd ciebie zabije to teraz ludziska dostają 500+ to na twoje miejsce kilkoro dzieci narobią