Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RDRgroup

Tworzenie CV (pol., ang., niem.), porady prawne, doradztwo zawodowe

Polecane posty

www.rdr-group.pl Uważasz, że z Twoim CV jest coś "nie tak", ale nie wiesz jak to zmienić... Potrzebujesz CV i list motywacyjny w języku angielskim lub niemieckim? A może nie wiesz jak rozwinąć swoją dalszą karierę? Jeśli chociaż jedno z powyższych stwierdzeń jest Ci bliskie to świetnie trafiłeś! My pomożemy Ci znaleźć Twoją ścieżkę i stworzyć profesjonalne dokumenty aplikacyjne! Profesjonalne CV - Przygotujemy CV, które w pełni odzwierciedli Twoją osobę i wyróżni Cię na tle innych kandydatów! List motywacyjny - Jeśli nie wiesz jak napisać list motywacyjny, który sprawi, że pracodawca zaprosi Cię na spotkanie, przygotujemy go dla Ciebie! Pakiet CV + List motywacyjny - Pracodawca wymaga obu dokumentów? Napiszemy je dla Ciebie! Pakiet gwarantuje, że oba dokumenty będę się wzajemnie uzupełniały i w pełni zaprezentują Twój profil zawodowy. Dokumenty aplikacyjne w języku angielskim lub niemieckim - Przygotujemy je z uwzględnieniem standardów kulturowych. Coaching kariery - Coach, podczas sesji, pomoże Ci zrozumieć co chcesz robić w życiu lub jakich zmian warto dokonać, aby Twoja praca stała się Twoim hobby! Szczegóły: www.rdr-group.pl

Gość staś-789
tylko jest jeden problem... kasa nie mam pracy=nie mam kasy=nie stać mnie na usługi. LM i CV tak naprawdę niewiele dają, bo teraz liczy się DOŚWIADCZENIE