olllussss 0 Napisano Marzec 21, 2013 Ostatnio okres mialam 03.03.2012 był on spóźniony bo powinnam dostac 26.02.2013 a od poniedziałku bolą mnie piersi tak jak tydzien przed okresem zawsze czy to możliwe ze za ok tydzien znowu dostane okres? dodam ze miesiaczki mialam zawsze regularne. czy moze byc to rpzyczyna ze zmienił mi sie cykl czy cos, wydaje mi sie ze okres spóźnił mi sie wtedy przez stres.Czy może być tak ze ten cykl liczy mi sie nie od spóźnionego okresu tylko normalnie od tego dnia którego powinnam dostac okres W ciązy raczej nie jestem ponieważ do stsunku doszło 25.02.2013. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel222 0 Napisano Marzec 22, 2013 Cykl liczysz normalnie: od 1 dnia wystapienia krwawienia,a nie od dnia,w ktorym miesiaczka miala wystapic. A to,ze bola Cie juz piersi niekoniecznie swiadczy o tym,ze za tydzien dostaniesz kolejna miesiaczke.Kazdy cykl moze sie od siebie roznic i to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach