Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnxn9999

Najgorsze typy dziewczyn pytanie do chłopaków

Polecane posty

Gość xnxn9999

ZACHOWANIE: -przeklina -co weekend imprezuje -ma mnóstwo kolegów z którymi się bardzo lubi, obściskuje i daje buziaki -uważa że nie ma w tym nic złego -ubiera się w panterkę -na pierwszym miejscu zawsze są jej sprawy a nie chłopak -pierdzi ( a co, znałem takie ) -pali trawkę albo papierosy -siedzi na FB i lajkuje głupie wpisy znajomych -słucha hip hopu Polskiego albo Rapu zagranicznego -interesuje się piłką nożną ( jak widzę te "Love Barca" "Barca is my life" to mi się rzygać chce, co to kurwa za laska która interesuje się futbolem ? -oczekuje nie wiadomo czego a zachowuje się w związku jak by była facetem -leży cały dzień i nic nie robi -nie lubi sprzątać, gotować i woli siedzieć w syfie niż ruszyć dupę i ogarnąć pokój WYGLĄD: -farbowane włosy na blond albo czarny ( sztuczność zajebistość ) -niski wzrost 155-165cm -niezadbane dłonie, obgryzione paznokcie, brudne paznokcie -nieogolona cipka i rowek -brzuszek i tłuszczyk -grube łydki -tipsy -pomalowane paznokcie w stopach -żółte zęby CHARAKTER: -wredna -głupia -uważa się za najlepszą mimo że jest szarą myszą -bez przerwy coś jej nie pasuje a Wy jakie macie typy najgorszych dziewczyn ????

Gość 777777bbbb
1. podrywaczka, ma 19 lat, facet z którym planuje ślub a i zostaje to takiej na starość 2. wredna - potrafi obgadywać, knuć i oplatać ludzi jak bluszcz, zawsze we wszystkim widzi same świństwa bo sama taka jest 3. kolesiówka-lumpiara co to zna wszystkich meneli z osiedla Wygląd: nadmierny i nieumiejętny makijaż, dziwne tipsy, nie trawie ani tipsów ani długich pazurów, dekolty do pasa, dziwaczne buty, kręcone włosy (prawie każda wygląda w tym marnie), popsute zęby + cuchnący oddech, krzykliwy sposób bycia, slangowe wyrażenia itd

Gość 7777777777bbb
1. podrywaczka, ma 19 lat, facet z którym planuje ślub a i tak poluje, samicze spojrzenie (tak miało być)

Gość samaaprawda
chlopczyce z krotkimu wlosai, wulgarne, dresiary, sztuczne i tępe, po zawodówkach lub gimnazjach

wulgarna, paląca trawkę, sztuczna, nie mająca żadnych zainteresowań, lumpiara, lubi obgadywać, śmieje się z wyglądu innych a sama nie wygląda dobrze, niemodne buty, panterka, szare lub żółte zęby :) to tak w skrócie czego nie toleruję u kobiet hehehe

Gość jhgffffg
Haha 165 niski wzrost:D:-D:D:-P:P myślałem ze to średni wzrost i tu raczej nie jest wada a zaleta Powinno być wysoki wzrost 170-wzwyż bo to jest wada u kobiety

Gość huahuaham
o ja grzeszna lubie sobie trawke zajarac :D

Gość huahuaham
a ze sie jeszcze tak PRZYPIERDOLE, bo wredna i wulgarna jestem. -na pierwszym miejscu zawsze są jej sprawy a nie chłopak - to na pierwszym miejscu zawsze powinien byc chlopak? wolne zarty :D -pierdzi ( a co, znałem takie ) - tez takie znam, pokuszę się nawet o stwierdzenie, że każdy człowiek niezależnie od płci pierdzi.. co więcej ma gile w nosie, poci się i robi kupe. straszne nie?

165 cm może nie jest niskim wzrostem bo większość dziewczyn taki chyba posiada ale dla mnie to jest też mało, wolę jak dziewczyna zaczyna się od 170 a kończy na 180

Gość Zielonooka23f
a chooy kogo obchodzi jakich ty dziewzyn nie lubisz;/!? mnie osobisce w ogole nie idteresuje zdanie takiego debila jak ty;/