Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka111111

ciąża?

Polecane posty

Gość ciezarowka111111
Pozytywny. jestem w ciąży :):)

Gość aswerq
No i skąd wiadomo że to nie podszyw kolejny. ;)

Witam wszystkie Panie zastanawiam sie czy to możliwe poroniłam w lipcu 2012 od września znów zaczeliśmy się strać o Dzidzie i nic nie wychodziło. Lecz od paru dni irytuje mnie to co sie ze mna dzieje powinnam dostac okres 5 dni temu zamiast tego mam biały sluz zaczynaja mnie bolec piersi, mam straszne wachania nastroju a zrobilam juz dwa testy i sa negatywne jedna kreseczka. chyba jutro wybiore sie na badanie beta hcg

Witam ! Współżyłam z chłopakiem 1 lutego z zabezpieczeniem , dostałam miesiączkę w swoim dniu czyli 24 tylko jest problem ponieważ w marcu nie dostałam w ogóle okresu ... zrobiłam test wyszedł negatywny w kwietniu dostałam okres 14-go tylko był bardzo skąpy trwał 3 dni i na końcu leciał mi brązowy śluz zrobiłam ponownie 2 testy i wyszły negatywnie ... nie wiem co robić .... dodam iż przeszłam na dietę i nie schudłam , a wręcz odwrotnie ... Od pewnego czasu zauważyłam żyły na piersiach i brzuchy i mam dziwne przelewanie w brzuchu ... czy to może być ciąża ? a może jakaś choroba ? Proszę o szybką odpowiedź . Z góry Dziękuję ;];]

Gość oczekująca na dobre wieści
Cześć dziewczyny, proszę o radę. Staramy się o bobaska od ponad roku. W środę i czwartek wyszła mi jasna kresecza na teście, wczoraj robiam HCG i wynik 45,65. Czy to ciąża? Zaznaczę, że ostatnią miesiączkę miałam 6.04, a teraz jestem ok tydzień po jajeczkowaniu. Wiem, że to wcześnie, więc nie cieszę się dopóki nie będę mieć pewności... Będę wdzięczna za Wasze opinie