Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka9076

Za tydzien moj slub, a ja zamiast sie cieszyc

Polecane posty

Gość malinka9076

chodzę taka obojętna, nic mi sie nie chce. A jak patrzę za okno i widzę ten śnieg to dostaje szału...

Gość sonninkkka
to trzeba bylo brac slub w cieplym miesiacu a nie zima to bys durna babo sniegu nie miala. poza tm to chyba sakramaent jest w tym wszystkim najwazniejszy a nie snieg za oknem.

Kochana głowa do góry. Przed dwoma miesiącami bawiłam się na weselu znajomej pary- mróz -15, a ich miłość kwitła i zaraziła wszystkich uczestników ślubu... Teraz Ona spodziewa się upragnionego Bobasa. Generalnie pogoda jest naprawdę mało ważna...pozdrawiam cię i wspaniałych przeżyć życzę:) P.S Po tym ich ślubie sama mam gdzieś w jakim miesiącu się pobierzemy i jaka będzie pogoda..Życie jest przed Wami- to się liczy, TU i TERAZ:)

Gość mistrzyni ....
za tydzien czyli w wielki piątek???

Gość iuytrewk
W święta ślub ale beznadzieja :/

Gość i to jeszcze w jakie święta
Święta wielkanocne są dość ponure. Zmartwychwstanie no i ten poprzedzający post. Już Boże Narodzenie jest weselsze. Również nie wiem skąd takie pomysły ale szanuję czyjeś zdanie i nie krytykuje. A Tobie życzę lepszego humoru :) Ciesz się tym dniem

Ludzie, ale ciemnota:) Przecież Wielkanoc to najradośniejsze święta w roku- i najważniejsze dla katolików! Bóg zMARTWYCHwstał,a Ty mówisz, że ponure święta? Normalnie lezę i kwiczę.. Proponuje wrócić się na katechizacje przed pierwszą komunią...i naukę prawd wiary Autorko nie daj się złemu humorowi:)

Gość szakalakas
co jest ponurego w zmartwychwstaniu? toż to najszczęśliwsze święta w roku. plus ruchome, więc nie ma ryzyka że zawsze rocznica będzie w święta.

Gość nie wiem co dla was jest
weselsze. Narodziny czy śmierć a potem zmartwychwstanie. Przecież post jest przed świętami wielkanocnymi a dopiero potem radość ze zmartwychwstania ale i tak swięta Bożego narodzenia są weselsze. Osobiście wolę gdy ktoś się rodzi niż umiera