Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

dziwne objawy ciąży, różne testy różne wyniki

Polecane posty

Gość korneli1988

witam mam pytanie. 4 marca mialam miesiaczke ale skapa w porownaniu do tego co zawsze mam. od dwoch dni w dole brzucha mnie ciagnie, gonie i sikam jak najeta, spaac mi sie chce temp w pochwie o 10 rano wynosila 37,3... kochalam sie z mezem w dni plodne.. bobo test wykazal przy rannym zrobieniu wynik pozytywny a pink test popoludniu negatywny, czy po mimo to moge byc w ciazy?

Gość bardziej wiarygodny jest
test robiony z porannego moczu. Jeśli chcesz mieć pewność zrób badanie krwi beta hcg

Gość Wyślij zdjęcie tego pozytywa
to ci powiemy.

Gość korneli1988
nie mam narazie mozliwosci jest chodzi o badanie z krwi.. a umowilam sie na poniedzialek do lekarza.. ale do tego czasu to chyba zwariuje :)

Równie dobrze możesz być teraz w trakcie owu i dlatego takie objawy.

Rano zawsze jest najwyzsze stezenie poziomu gonadotropiny kosmowkowej,wiec ten zrobiony po poludniu mogl nie pokazac ciazy.Moze idz zrob bete i bedziesz miala pewnosc.Masz moze zdjecie tego testu,ktory robilas rano?

A no i temperaturę mierzy się z samego rana zaraz po przebudzeniu później jest niewiarygodna

Gość korneli1988
wyrzucilam test.. ale dosc taka wyszla ta kreska.. tylko martwi mnie fakt iZ te popoludniowe nic nie pokazuja.. a jeszcze jedno pytanie ale to nie o mnie chodzi.. bo kolezanka dowiedziala sie ze jestw ciazy,. i mowi ze raz miala sluz taki poplamiony na brazowo .. to normalne??

Ale jeżeli tego okresu z 4 marca by nie było to już każdy test pokazać powiniem wynik wiarygodny.

i tak za szybkie by były te objawy jeżeli chodzi o ciążę :) Skoro test pokazał wynik pozytywny to zrób następny kolejnego dnia rano. Prawdopodobne jest ale nie podpisuj pod to objawów, na to jest za wcześnie :)

Gość korneli1988
owulacje mialam ok 10 a 16 marca./.. i nic mi sie nie dzialo.. dopiero teraz od jakis 2-3 dni sie tak czuje.. ciagnie mnie i uciska w dole brzucha, slabo mi, czasem mnie mdli, spac mi sie chce,

Gość korneli1988
nie pamietam za dobrze moich wczesniejszych.. ale zaraz mi sie slabo robilo i tak uciskalo.. dlatego pomyslalam ze moze cos byc na rzeczy

Moja droga jak owulacja to NIE CIĄŻA a z tej owulacji to na pewno za szybko na test.

Gość korneli1988
a co z lekarzem? isc w poniedzialek? mi pierwsza ciaze bardzo wczas wykryl. hmm zastanawiam sie.. juz bym chciala wiedziec.. :)

Gość korneli1988
zrobiłam rano test: wynik: bloado-różowa druga kreska, taka niby jest niby jej nie ma.. zwariuje :)

Moim zdaniem raczej jestes w ciazy. Jak ciaza jest wczesna,to i hcg nie jest jeszcze na tyle wysokie,zeby test wyszedl z popoludniowego moczu. Skoro z rana teraz tez wyszedl pozytywny,to raczej ciaza. moze wstaw zdjecie,zobaczymy czy jest druga jasna kreska :)

Gość ertyy
pokaz zdjęcia - tak trudno pstryknąc fotkę i wstawic na forum? chyba że kłamiesz i żadnego testu nie robiłaś...

Gość karolinicia
moge sie podpiac pod temat i zadac pytanie? dzis jest 35dc a okresu nie ma... brzuch boli. zadnego sluzu, cycki bola tylko przy dotyku. mierze od tygodnia temperature. zawsze 37 nawet ponad. w srode o 5 rano bylo 36,7 wiec bylam pewna ze malpa przyjdzie. no i dupa. na drugi dzien juz 36,9 a dzis (i juz kilka dni) 37,1. wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam test (pink test czulosc 25) i nic-jedna kreska! w sumie robilam kolo 15 z rozrzedzonego bardzo moczu no ale 2-3dni po dniu spodziewanego @ powinno juz byc cos widac. no i nie wiem co myslec :/ czekam i czekam na ten okres bo jestem pewna ze to nie ciaza... aaa, temperature mierze zawsze po przebudzeniu sie (czasem nawet jak sie w nocy obudze-takze 2razy mierze) i tak zawsze 37 i wiecej pomijajac to w srode 36,7.

Gość korneli1988
bylam u lekarza. powiedzial ze szyjka jest zachowana tylko nic na usg nie bylo widac.. kazal bete zrobic.. ale co to znaczy ze jest zachowana? ze jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy czy nie...

Gość mloda mama bardzo
glupia babo bylas juz w ciazy i zero doswiadczenia? no w szoku jestem na te twoje pytania durne

Gość korneli1988
uwielbiam jak sie takie osoby wypowiadaja.. kazda ciaza jest inna.!! a ja jestem po sporych przejsciach. wiec laskawie daruj sobie takie komentarze!