Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fififirofi8710

elektroniczny aspirator do nosa

Polecane posty

Gość fififirofi8710

czy któraś mama używa dla swoich dzieci elektronicznego aspiratora do czyszczenia noska? jeśli tak to jakiego dokładnie i czy warto go kupić? zwykły aspirator w którym to ja muszę wciągać smarki mojego dziecka nie bardzo się u nas sprawdza bo chyba mam za mała siłę ssania:) i czy siła ssania 50 kpA to dużo? bo chcę kupić aspirator właśnie z taką siłą ssania ale nie wiem czy to wystarczy.

Gość fififirofi8710
nikt z was tego nie używa?

Gość schydlam 20 kg
jak dziecko nie będzie balo się odgłosu tego aspiratora to spoko.Jak nie umiesz,ja mojemu wyciągam ogromne gluty czasami po kilka cm i wszystko super sciaga się.Z jakiej firmy masz aspirator ten stary doustny?

Gość fififirofi8710
sopelek czy jakoś tak. strasznie ciężko mi się nim ściąga katar synkowi i nigdy nie udaje mi ściągnąć wszystkiego. poza tym on bardzo tego nie lubi bo płacze jak tylko zobaczy to urządzenie. a odgłosu pewnie nie będzie się bał bo on uwielbia wszystkie suszarki do włosów i odkurzacze a włosy da sobie obciąć tylko maszynką bo nożyczek się boi.

Gość princessaofpersia
u nas sprawdził sie katarek, super sprawa :)

Gość gość
Ja myślałam nad elektronicznym- ale nie tym do odkurzacza- bo pomimo mycia, wyparzania i wymiany filtrów po każdym odciąganiu miałam chore gardło...

Gość gość
ja mam katarek ten do odkurzacza jest naprawdę świetny :) mogę go polecić.

Gość gość
ja używałam katarku i byłam zadowolona; wbrew pozorom, nie ciągnie mocno

Gość gość
a ja używam fridy, wcześniej miałam z canpolu, i frida najlepsza oczywiście mówię o tych doustnych a dziecko trzeba odpowiednio zagadać-mój siał panikę na widok gruszki ale ja wzięłam go sposobem "dawaj kozuche, no gdzie ta kozucha chodź wyciągniemy" itp i wszystko ze śmiechem, na aspirator szukam sposobu bo nie umiem ciągnąć i się śmiać :P

Gość gość
ja tez mam KATAREK do odkurzacza i jestem zadowolona jedyny minus to taki ze córka ma juz 4 latka i nie potrafi smarkać-wydmuchac noska sama- bo za kazdym razem od urodzenia jak miala atar to uzywałąm KATARKU

Gość gość
rincessaofpersia 2013.05.29 u nas sprawdził sie katarek, super sprawa usmiech.gif gość 2013.05.29 Ja myślałam nad elektronicznym- ale nie tym do odkurzacza- bo pomimo mycia, wyparzania i wymiany filtrów po każdym odciąganiu miałam chore gardło... gość 2013.05.29 ja mam katarek ten do odkurzacza jest naprawdę świetny usmiech.gif mogę go polecić. gość 2013.05.29 ja używałam katarku i byłam zadowolona; wbrew pozorom, nie ciągnie mocno gość 2013.05.29 a ja używam fridy, wcześniej miałam z canpolu, i frida najlepsza oczywiście mówię o tych doustnych a dziecko trzeba odpowiednio zagadać-mój siał panikę na widok gruszki ale ja wzięłam go sposobem "dawaj kozuche, no gdzie ta kozucha chodź wyciągniemy" itp i wszystko ze śmiechem, na aspirator szukam sposobu bo nie umiem ciągnąć i się śmiać jezyk.gif

Gość gość
dcsdxnjzxmnxz,mzx|x \s sdkmdskmdlkd;ls ;ld;lkdslksdld lklksdlksksld lkslkkslsks kowkslksdkksdkds slkslkdslksdlksdklsd klkdsksksdksdk ksdksdkskdskd\ksksksdk \lkslksksdksk\ ksdkskdkskls'\lkskslsl\klsksklsd \kdsksdkskl lsdklsdklsd'\]ksksdks \mkskskmskm']\mkskmsks

Gość gość
Najlepszy według mnie spiratorek do noska to http://haxe.pl/component/ssproducts/product/2 718-aspirator-do-nosa-elektryczny-bez-kupowania-dodatkowych- koncowek.html Zawsze dzielnie walczymy z przeziębieniem, dzięki temu urządzeniu

Gość gość
rincessaofpersia 2013.05.29 u nas sprawdził sie katarek, super sprawa usmiech.gif gość 2013.05.29 Ja myślałam nad elektronicznym- ale nie tym do odkurzacza- bo pomimo mycia, wyparzania i wymiany filtrów po każdym odciąganiu miałam chore gardło... gość 2013.05.29 ja mam katarek ten do odkurzacza jest naprawdę świetny usmiech.gif mogę go polecić. gość 2013.05.29 ja używałam katarku i byłam zadowolona; wbrew pozorom, nie ciągnie mocno gość 2013.05.29 a ja używam fridy, wcześniej miałam z canpolu, i frida najlepsza oczywiście mówię o tych doustnych a dziecko trzeba odpowiednio zagadać-mój siał panikę na widok gruszki ale ja wzięłam go sposobem "dawaj kozuche, no gdzie ta kozucha chodź wyciągniemy" itp i wszystko z sklskklsd kkdskldlks kklldsklksdlkasd kaslklsdklasd lsdkaldkladsk 'l'dsklaskdladk ;'sdkdkadlsld s;ld;asdl'dal;a;ld4 sdsds;ld;ld;lds asdadklpqw w[wp[pqw 'lsc;lc;lx;clxc xc sspdspdsslls\ s';sd;sd;llsdl;ds \s;ldsl;l;lds;lds;lsd dldsldsls;lds;ld\ wopwpoawl,smd\ sl;,l,s