Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asasyn

Kobiety w leginsach...

Polecane posty

Gość do wyzej--
raczej wyobrazni nie trzeba,bo widac jak na dloni!

Gość plastykowy czajniczek
w ledzinach fajnie dupcie i buleczke widac

Gość jak dobrze, ze mam normalna zo
polska kobieta ubiera sie po to, zeby "obcy faceci sie nie gapili". A kazda, ktora czuje sie atrakcyjna, lubi budzic podziw, to "zdzira bez smaku". Czy nie zazdosc przez niektore przemawia?

Gość ...nnn...
Z dwojga zlego wole Angielki w legginsach, niz Polki w barchanach.

Gość w jakich znowu...
barchanach?!?

Gość Jak dobrze, że mam normalnego
Jak dobrze, że mam normalnego męża :) Mój mąż bardzo lubi jak ubieram się w legginsy :) zresztą jak się z nich rozbieram też lubi :)

Gość no no no....
Jeśli Kasia Tusk może chodzić w legginsach i to z odkrytym tyłeczkiem to musimy brać z niej przykład Tak więc drogie Panie!! Do Szaf, szuflad i szafek i nakładać raz, dwa, trzy wasze głęboko ukryte legginsy :)

Gość Marta,23
co ty pitolisz...u mnie w meiscie co 2 ga dziewczyna-kobieta w czrnych ocislych getrach...nie wiem czy to sa leginsy....poporstu czarne obcisle getry (czy to chuda czy gruba) ,bez zadnej spudniczki czy tuniki!!!!!!!!! dupsko na wierzchu,krtka kurteczka........to jest tak niemsaczne,oblesne i flejtuchowate..........całą dupe widac,kształt posladkow,rowek z tylu i przodu...u niekotrych nawet 2 kreski rajtuzniane na posladkach!!! ..dziwie sie jakie to prymitywy ktore chcą kusic dupskiem...Wczoraj nawet w pewnej prestizowej fimie gdzie byla na rozmowie sekretarka miala czarne getry bez spodniczki i do tego wyysokiie szpile... jak tak mozna...? po domu nawet tak niei chodze przy rodizcach zeby mi bylo widziec kształt tylka..Co innego w obcislych dzinsach:) ....ale nie w flejtuchowatyc getrach. wstydzcie sie baby-jak getry to tylko do tuniki!!!

Gość do Marty
twoj styl pisania moze niedoskonaly,ale racje to masz-leginsy sa fatalne i nieestetyczne jak tylek nieprzykryty!!!

Gość afgir
Moim zdaniem jak dziewczyna jest zgrabna niech nosi legginsy. Sama z reszta nosze jak jes cieplo z koszulka do polowy tylka. Nie jest to wcale gorszace, a jak ktos nie chce to niech sie nie patrzy.

Gość noncredo
mam was gdzieś :) i wasze zdanie :) ja chodze w leginsach bez spUdniczki jak tam wyzej ktoras napisała :D

Gość Miodag
W leginsach bez majtek

Gość leginsy sa ...
przeciwne poczuciu estetyki ,szczegolnie jezeli widac kazdt szczegol z przodu i z tylu...

Gość Miodag
To działa na facetów

Gość niedoswiadczonaonajednataka
a co to jest UK?

Gość koieta z klasą nie założy
gaciochów które są przeznaczone dla małych dziewczynek ,jak można ubierać obleśne legginsy ? powinni zakazać produkcji od 150cm

Legginsy to bielizna. Są zbyt obcisłe, żeby kobieta z klasą ubrała je bez tuniki / sukienki występując przy kimkolwiek poza swoim facetem. Tak NACHALNE kuszenie swoim ciałem jest oznaką całkowitego braku dobrego smaku. Bardzo dużo Polek nosi legginsy w ten sposób. Np. moja koleżanka z poprzedniej pracy, ok. 150kg uwielbiała przejrzyste egzemplarze. Zawsze było widać jej majtki. Ja noszę tylko do tuniki. Lubię obcisłe rurki, ale w nich przynajmniej tak się nie uwydatnia kształt krocza

Gość njhujh890
legginsy, to jest strój odpowiedni do sprzątania kibla, a nie wychodzenia z domu- i nie ma znaczenia jaką kto ma figurę. i nikomu, to się nie podoba poza wąska grupą rajtuzowych fetyszystów i koniobijców, dla których jest to jedyna okazja do zobaczenia zarysu damskiego rowa i camel toe

Gość kobiety w leginsach....
= brak klasy-chyba,ze z tunika ;-)

Gość Marta,23
DOKLADNIE...leginsy bez tuniki (nawet u zgrabnej kobietki) sa zenujace...bezwstydne....to tak jakby isc nago bez majtek . flejtuchowate i nieelgeanckie...widze jak kobiety chodza czy to 17,25 czy 30 letnie sekretarki!!!...TROCHE WSTYDU I PRZYZWOITOSCI kobiety.(najbardzoej dziala na facetow to czego nie widac,a nie to co jest wywalone). takie getry z golą dupką to tylko u 2 -4 letniego dziecka ,ale ktore sie bawi w domu i nie ma akurat gosci:P

Gość ale wy z puchą macie
Jak jest zgrabna to niech chodzi co to zakon jakiś ?nie! Mamy 21 wiek

Gość ano mamy 21 wiek
ale niekoniecznie wiecej klasy...a jezeli "jest zgrabna"-to i tak legginsy sa be!

Gość podobnież 15 jest git
Ty jesteś ble

Gość hana55
a ja bardzlubie leginsy ale z tunika a niedawno w rodzinie 80 letni przebral sie w leginsy dla mnie to bylo okropne delikatnie mowiac