Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catty she24

Panowie, pomozecie?

Polecane posty

Gość catty she24

Hej spotykam sie z facetem i nie wiem, czy w to dalej brnąć. potrzebuje rady. Wyobraź sobie, że spotykasz sie od stycznia z 3 lata młodsza od Ciebie kobietą, inteligentną, niebrzydką, szczupłą. Jest fajnie, Ty jej prawisz komplementy, ona Tobie. Coś tam iskrzy. Jecie razem obiadki, chodzicie na imprezy, całujecie się. Teatr, kino, spacery. W pewnym momencie robisz dwa kroki do tylu. Nie komplementujesz tak czesto i nie całujesz tak namietnie, ale nadal się spotykasz, sam dzwonisz... Jesteś 4 lata po rozstaniu ze swoją najwieksza miłoscia zycia, z którą byłes też 4 lata, a prawie 2 lata po niej balowałeś, żeby zapomniec. nie rozstaliscie się z powodu zdrady, tylko z wygasniecia uczucia, ale i tak nie umiałeś zapomnieć. Potem spotykałeś sie z innymi dziewczynami, ale przez krótki czas i też nic z tego nie wyszło... Jak myślicie, co oznaczają te 2 kroki do tyłu? przestraszył się? nie wiem, czy brnąć w to dalej. nie ukrywam, że zalezy mi, ale nie chcę kolejny raz przezyc rozczarowania :(

Gość hdjgfffm..
naczytal sie o jakims pua i na tobie testuje

Gość Żenua Lord
rozstać się z największą miłością życia z powodu wygaśnięcia uczuć? TO BZDURA I PROWO

Gość catty she24
nie prowo, po prostu się kłocili, nie wychodziło (tyle mi powiedział - nie wiem ile w tym prawdy) ale jak sie rozstawali, to tesknili za soba i sie schodzili na nowo, było tak z 5 razy, az w koncu ona sie przeprowadziła i skonczyli "wracanie" do siebie. ...

Gość harrybary
chyba sie przestraszył. niektorzy tak mają