Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fujfujfuj!

Seks oralny poniża kobietę. Kobiety szanujcie się!

Polecane posty

Gość fujfujfuj!

Ja swojemu facetowi nigdy nie zrobię loda. Przecież to ohydne! Nie chcę być sprowadzona do roli jego prywatnej prostytutki, dziwki, etc. Facet, który szanuje swoją kobietę nigdy nie zaproponuje jej seksu oralnego. Jak jej to proponuje to ma ją za szmatę.

Gość bezimienna26
Nie wiesz co dobre :D

Gość ON35Lat
Bo loda to jeszcze trzeba umieć robić. Moja pani robi go bezbłędnie a ja jej potrafie sie odwidzieczyc.

Gość pseudo brytyjka
Moj mi nigdy nie proponowal, sama uwielbiam :) Nich zyja dziwki domowe co robia lody jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaa!!!

Gość zieeew
a jak ona sama weźmie do buzi, towtedy facet jest szmata, bo jej pozwolił?

taz tak kiedys myslalam... ale z terazniejszym facetem nie mam zadnych oporow. i na pewno nie jest prawda to co piszez.

Gość Pan i władca....
Nie rozumiem dlaczego niektore kobiety uwazaja, ze pieszczenie faceta w ten sposob je poniza... moja zona lubi robic mi loda i wcale nie uwazam jej za dziwke - skad wogole ta mysl? kochamy sie wiec chcemy sprawiac sobie przyjemnosc, proste. swoja droga chyba po prostu nie akceptujesz penisa swojego faceta.

Gość kropka w kropke
Eee tam, gadasz autorko :D A jak facet kobietę pieści oralnie to znaczy, ze ona go nie szanuje?

Gość sggl;lh
piękna30letnia ma racje ;)

Mnie tam nic nie poniża, kocham męża i chętnie mu to robię. Co prawda nie zmuszał mnie do tego, ale sama się zdecydowałam :)

Gość zoneczka30
ja tam uwielbiam obciagac mojemu męzowi :D ma duza, gruba pałe mniam :)

Ja to lubię zmuszać do obciągania te, które nie lubią :-D Właśnie po to, by poczuły się poniżone ;-)

Gość labrador golota
"Nie rozumiem dlaczego niektore kobiety uwazaja, ze pieszczenie faceta w ten sposob je poniza..." bo to najwieksze poswiecenie kobiety i te ktore nie kochaja swoich chlopow bo to chlopy 2 sortu wiedza ze poswiecaja sie dla gowna ;D pelny oral jest drugi wazny po zapladnianiu najwazniejszy w seksie

Tak na prawdę to jestem kulturalny i szacunek do kobiet nie pozwala mi pchać chuja do buzi. Problem w tym, że czasem brak mi kultury i wtedy muszę poruchać w usta :-)

Gość ma być 3-3!
jak można podawać kobiecie do ust penisa :-o przecież ona go sama powinna brać i ciągnąć masując drugą ręką jajca

Gość mell dzon storn
a ja nie lubie jak mi kobity loda robią nudne to

Gość mell dzon storn
a nas gawrony przegrają 1-5 i dobrze

Gość ma być 3-3!
Androgen, poruchałbyś mnie w usta? proszę :(

Gość minety też nie chcesz bo to
poniża mężczyznę? lizania stóp pewnie też nie? :D

Gość normalnaamożenie
Ja wiem czy prowo, niektóre tak myślą naprawdę :O Nie rozumiem tego, jeśli się faceta pragnie i pożąda, to chce się żeby mu było dobrze i chce się do tego przyczynić, samo to z siebie wynika, a nie z jakiegoś przymuszania. Czy jest wtedy szmatą? A w odwrotną stronę? A jeśli baba czuje wstręt, obrzydzenie, to chyba jest z tym facetem tylko dla kasy czy tam czegoś. To pisują takie kłody dla których seks jest przykrym obowiązkiem, one leżą, zamykają oczy i odliczają kiedy on skończy :O Są takie i to nie musi być wcale prowo :(

Gość Przylaczam sie!!!
Dzien bez kutaska w buzi to dzien stracony i wcale nie czuje sie ponizana,moj partner (18 lat stazu ze soba) nawet nie zdazy pomyslec a jego pala juz jest w mijej buzi,uwielbiam ja ssac,lekko kasac,lizac po same jaja a nawet otwor,jestem wtedy taaaaka podniecona,nawet teraz jak pisze robi mi sie mokro.O co ci chodzi autorko????Jak tak strasznie cie to brzydzi to twoj facet zerznie w buzie jakas laske na boku i zazna w koncu orala,oczywiscie z zajebistego szacunku do ciebie,ciebie nie poprosi.

Gość takatoprawda
Ty nie zrobisz, zrobi inna, ot, smutne prawo natury...

Jeszcze mało doświdczona jesteś zarówno w sferze uczuć jak i ( a raczej przedewszystkim ! )w sferze uczuć . Nic w tym poniżającego nie ma ,nie wiem co to za teoria dziwna. Jeśli się kogoś kocha -to przyjemnie sprawić drugiej stronie przyjemność -;)

Gość flaczkizolejkiem
Kto ci takich głupot naopowiadał? Ludzie we wsi ;)?

Gość flaczkizolejkiem
To było do autorki...

Gość tylko wyprowadzka--inaczej cię
to jest wspaniałe uczucie ssać penisa, bawić się językiem jajeczkami,ssać żołędzia---cudowna sprawa:)