Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fujfujfuj!

Seks oralny poniża kobietę. Kobiety szanujcie się!

Polecane posty

Romanku w trakcie jakbum ci fiuta przygryzła to byś się zesrał z wrażenia ... 💤 więc idź spać ale najpierw sobie zwal :D

Gość grymaskaa
mnie natomiast intryguje co innego szanowna autorko (wraz z potakiwaczkami) czy nie obraza was przebywanie i produkowanie sie na tym oblesnym forum?, gdzie radosne obciaganko, nie tylko nikogo nie poniza, a raczej bywa tematem zartow i gdzie gada sie o duzo bardziej obrzydliwych rzeczach? czy tez jest to tak wciagajace, ze oczu od lektory nie mozna oderwac, patrzac jak inni tarzaja sie w bezecenstwie? czy tez zbawianie swiata postanowilas rozpoczac od nawrocenia na wlasciwa droge zblakanych owieczek (najlepiej nawraca sie batem , pamietaj, przez dupe do lba) niestety krucjaty, jakos w ogolnym rozrachunku , zazwyczaj kiepsko sie koncza dla uczestnikow, w przeciwienstwie do tych bedacych przedmiotem krucjat, ktorzy jak na zlosc maja sie raczej dobrze nie ma ooo, nie ma sprawiedliwosci na tym lez padole zalecam zarliwa modlitwe , podobnom pomaga

"Romanku w trakcie jakbum ci fiuta przygryzła to byś się zesrał z wrażenia ..." x x Kobiety nie potrafią obciągać. Więc pewnie mi nie pogryziesz, bo i po co?

Gość cxklhnfdkj ,s
Jeszcze jakiś czas temu poparłabym autorko Twój pogląd. Ale chyba "dojrzałam" i po mału otworzyłam się. ' A mój Mąż wziebowzięty. Czekał na to .... 10 lat !!!! Nigdy wcześniej nie mogłam się przełamać. A teraz zaczynam czerpać wielka przyjemność z tego, ze sprawiam jemu taka przyjemność !

Gość tomas dyniaaa
Uważam, ze fecet który " nie zje obiadu " w domu to stołuje się na mieście !! Także jeśli Ty nie zrobisz mu tak oczywistej przyjemności chociaż raz na miesiąc to prędzej czy później w końcu pójdzie w miasto :D Taka prawda ! Faceci już tak mają. Amen

Gość kobieta wtedy ma władzę
pamiętaj że mamy zęby:P i od naszej fantazji zalezy jaki bedzie facet miał odlot to jest sztuka,a sie samo obciąganie i lizanie

Gość kobieta wtedy ma władzę
*a nie samo obciąganie,ssanie i lizanie

Gość anoniestety
Hmmm nie chciałabym chamsko zabrzmieć ale naiwnie trochę myśleć że mąż przez te 10 lat nie dał którejś w usta :D

Gość cxklhnfdkj ,s
anoiniestety dałabym sobie rękę uciąć, ze nie dał :P To, że nie robiłam mu lodzika to nie znaczy, że wiało nudą w naszym łóżku :D W inny sposób mu to wynagradzałam hehe

Gość anoniestety
Dlatego napisałam że nie chciałabym chamsko zabrzmieć :D Chociaż wiesz, ilu takich było co też by sobie dali rękę uciąć a teraz by bez ręki chodzili ;)

Gość cxklhnfdkj ,s
No na pewno nie ja jedna :D Ale znam swojego Męża jak wlasną kieszeń i akurat co jak co ale wierności to mogę być pewna ;) Wiem, ze niektórzy mogą wątpić ale to już nie moja broszka hehehehe ;)

Gość _ha_
Kto nie przerznie laski w usta, ten nie wie co dobre ;)...

oczywiscie droga autorko, ze znasz doskonale zapewne podziela twoje poglady na swiat, jest wegetarianinem i uwielbia twoje kotlety sojowe, tez jest przeciw globalnemu ociepleniu, kocha jak ty mile i przytulne zwierzatka a no i jeszcze zawsze ma podobne zdanie normalnie dobraliscie sie idealnie az zazdroscic

Gość Bezimienna26
Nie jestem do konca przekonana czy brak pieszczot oralnych w zwiazku jest powodem do zdrady. Raczej nie.. Nie mniej nie wyobrazam sobie pozbawiac siebie i partnera tej przyjemnosci, ktora u nas wynika z milosci i wzjemnego zaufania.

Gość zła.
Świński temat.

Gość Dokładnie tak jak piszesz
Dokładnie tak jest ze oral to ponizenie sie kobiety. Ja nie zniosłbym jakby moja kobieta zrobila loda innemu facetowi. Nie wazne ze mogloby to byc 5 lat zanim mnie poznala nie zniosl bym tego. oczywiscie uwazam ze oral jest ok ale to juz taki poziom zaawansowania zwiazku ze bylbym zazdrosny o kazdego innego partnera niz ja.