Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Saabbaas

zauroczenie w dentyście! RATUJCIE

Polecane posty

Gość Saabbaas

Witajcie. Postanowiłam, że może było by lepiej usłyszeć opinię innych ludzi o mojej głupocie, bo nie radz sobie z tym sama. A zatem problem wygląda następująco. Zabujałam się w moim dentyście czy mnie to śmieszy? tak. Czy was to śmieszy? Możliwe że też. Próbowałam sobie wybić go z głowy, ale nie ma żadnych skutków. A czym bardziej się nad tym zastanawiam tym bardziej wciera to do mnie, ze nie chcę od tak o nim zapomnieć. Mam 17 lat, a moja miłość ma 25 lat. Dopiero co skończył studia i podjął prace. Jestem jego pacjentką i tak na mnie wpłynął jego styl, charakter, wygląd, i słowa, że się w nim zadurzyłam. Wygląda na młodego chłopaka. Mogłabym też stwierdzić, że wygląda na jakieś 20/21 lat. Na paru wizytach nawet zauważyłam ze albo chce być bardzo miły, albo też chce za flirtować ze mną w nijaki sposób. Należę do upartych ludzi. Wiec nie poddałam się tak łatwo. Znalazłam go na fb czy też nk. Może zbyt to za ryzykowne posunięcie, ale napisałam mu wiadomość z prośbą o akceptację. Mija juz tydzień a odpowiedzi nie ma, akceptacji również. Ostatnia wizyta czeka mnie w środę po świętach cóż wszystkie zęby już mam wyleczone, i myślę ze już nigdy go nie zobaczę jeśli nie zadziałam. A pomysł mojego kolegi (19 l ) był taki żebym mu po wizycie podała do ręki kartkę i napisała w niej podziękowanie za miłe usługi oraz że było mi bardzo miło poznać kogoś tak uprzejmego. Zastanawiam się czy to w ogóle dobry pomysł, czy nie uzna mnie za jakąś wariatkę. Piszcie tutaj co o tym sądzicie, czy w ogóle ma jakiś sens to, czy może zalecicie jakieś swoje sposoby lub doświadczenia. Jest tez różnica wiekowa, kolejna przeszkoda. (nie ma obrączki) natomiast czy ma dziewczynę, czy też nie ma - tego nie wiem. DORADZAJCIE...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować