Gość Saabbaas Napisano Marzec 22, 2013 Witajcie. Postanowiłam, że może było by lepiej usłyszeć opinię innych ludzi o mojej głupocie, bo nie radz sobie z tym sama. A zatem problem wygląda następująco. Zabujałam się w moim dentyście czy mnie to śmieszy? tak. Czy was to śmieszy? Możliwe że też. Próbowałam sobie wybić go z głowy, ale nie ma żadnych skutków. A czym bardziej się nad tym zastanawiam tym bardziej wciera to do mnie, ze nie chcę od tak o nim zapomnieć. Mam 17 lat, a moja miłość ma 25 lat. Dopiero co skończył studia i podjął prace. Jestem jego pacjentką i tak na mnie wpłynął jego styl, charakter, wygląd, i słowa, że się w nim zadurzyłam. Wygląda na młodego chłopaka. Mogłabym też stwierdzić, że wygląda na jakieś 20/21 lat. Na paru wizytach nawet zauważyłam ze albo chce być bardzo miły, albo też chce za flirtować ze mną w nijaki sposób. Należę do upartych ludzi. Wiec nie poddałam się tak łatwo. Znalazłam go na fb czy też nk. Może zbyt to za ryzykowne posunięcie, ale napisałam mu wiadomość z prośbą o akceptację. Mija juz tydzień a odpowiedzi nie ma, akceptacji również. Ostatnia wizyta czeka mnie w środę po świętach cóż wszystkie zęby już mam wyleczone, i myślę ze już nigdy go nie zobaczę jeśli nie zadziałam. A pomysł mojego kolegi (19 l ) był taki żebym mu po wizycie podała do ręki kartkę i napisała w niej podziękowanie za miłe usługi oraz że było mi bardzo miło poznać kogoś tak uprzejmego. Zastanawiam się czy to w ogóle dobry pomysł, czy nie uzna mnie za jakąś wariatkę. Piszcie tutaj co o tym sądzicie, czy w ogóle ma jakiś sens to, czy może zalecicie jakieś swoje sposoby lub doświadczenia. Jest tez różnica wiekowa, kolejna przeszkoda. (nie ma obrączki) natomiast czy ma dziewczynę, czy też nie ma - tego nie wiem. DORADZAJCIE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach