Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seremeta2

w jakiej panierce robicie rybe po grecku>

Polecane posty

Gość seremeta2

bardzo prosze o odpowiedz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rerrw
ja obtaczam ja tylko w mace i smaze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pani domu
ja też

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hfghgf
tylko maka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ikmnju
w jajku i bułce tartej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość seremeta2
jak kiedys w mace zrobilam to mi panierka odpadla

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bim sala bim
a po co chcesz koniecznie panierowac, nie mozesz po prostu golej uzmazyc? pzreciez i tak ona bedzie pod warzywami. ba, mozesz nawet piec w piekarniku, tak najlatwiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Indiaonline.pl
Ja do tej pory smażyłam w jajku i bułce tartej, ale teraz planuję upiec w piekarniku, bez panierki oczywiście. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
to można usmażyć jakąkolwiek rybę kupioną w sklepie, która jest zamrożona ? Bo na świeżą mnie nie stać. Jeśli macie cudowne środki aby taką rybę usmażyć , to proszę piszcie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bozena M
w dobrej. Jak podsluchujecie prywatny telefon to gownazeria czy chamstwo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a co ma piernik do wiatraka
:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×