Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

jak często imprezujecie?

Polecane posty

Gość tak co 2 godziny
z przerwami na sen i jedzenie..toaleta w trakcie..

Gość to wy jeszcze jadacie
po co marnowac czas

Moorland: wreszcie jakaś normalna odpowiedź. Ja średnio tak co 2 tygodnie, ale głównie domówki, bo po klubach nie chadzam raczej.

Moorland: dlaczego? Chodzisz tam gdzie lubisz i spotykasz tylko tych ludzi, których lubisz. W klubach jest pełno różnych dziwnych ludzi... Ale widocznie masz inne doświadczenia.

Piedestał - to chyba chodzi o sam klimat takich imprez. Domówki są dość głośne - czyli odpada opcja siedzę i debatuję, bo zwykle jest kilka rozmów na raz. Do tego ludzie piją, a ja nie. Na większych imprezach bawię się z przypadkowymi osobami na które dosłownie wpadnę na parkiecie, w każdej chwili mogę wyjść czy odejść jak znudzi mnie rozmowa (albo krzyczenie do ucha), a też rzadko wychodzę :P

Gość zoskasamoskaaa
-średnio 2x w miesiącu domówka w zajebistym, ulubionym towarzystwie -raz na 2-3 miesiące wyjście potańczyć -częste rozrywki z przyjaciółmi typu: restauracja, knajpa, z jedzeniem i winem -albo na wyjazdach week restauracje różniste, kawiarnie kawa/ciasto/deser/wino lub drink ale to juz chyba nie imprezy

Gość kjdfkdgvjdfhgjdfghdf
zalezy od nastroju czasem przez tydzien dzien w dzien z roznymi ludzmi, w roznych miejscach a czasem 2/3 razy w mcu zalezy generalnie wkurwiaja mnie wszelkie imprezy, chodze na nie jak musze albo jak mam jakis ciag alkoholowy ;)

Gość ula której ukradli nick
w ogóle ,nie lubie po prostu ,wychodzę często ,ale nie imprezuje

Gość sounds like a melody
Dawniej co tydzień w klubach Lokomotywa, Przestrzeń Graffenberga :) Ach to były piękne czasy. Oczywiście raz na jakis czas domówka. Od 6 lat jeżdżę co roku na Mayday i od 3 lat na Audioriver. A gdzieś od 2 lat obowiązkowo Mayday, Audioriver i raz na miesiąc klub Luzztro Warszawa. Po za tym domóweczki w starym dobrym klimacie techno!

Gość CHARLES Z GITARĄ
Kuurwa codziennie

Gość gość
Najchetniej to w klub Tygmont w Warszawie, duzo znajomych twarzy i sprawdzone miejsce z dobrymi imprezami. Zawsze wychodze zadowolony ;] jak na centrum jedno z fajniejszych miejsc. Warszawa by night my love! www.tygmont.com.pl

Gość gość
jak miałam lekko po 20stce i studiowałam zaocznie i w tygodniu pracowałam na etat i wszędzie jeździłam komunikacją miejską i na stażu zarabiałam 400 zł to imprezowałam w każdy piątek i sobotę oczywiście do samego rana bo wtedy miałam pierwszy autobus no chyba że ktoś się zlitował i mnie odwiózł bo akurat był na imprezie samochodem:) no a po imprezie standardowo na uczelnie na 12 godzin i powrót w nocy 2 autobusami :) no a teraz jak jestem już "stara" bo zaraz stuknie mi 30stka nie studiuje "tylko" pracuje mam w końcu samochód na wyłączność który wszędzie "wozi" mi tyłek to imprezuje max 2 razy w miesiącu i to w soboty bo w piątek jestem zmęczona pracowaniem:) powrót oczywiście taxi bo do 4 bym nie wytrzymała:) starość nie radość teraz człowiek we wszystkim problem widzi a kiedyś się po prostu szło i bawiło

Gość gość
Ja raz na pół roku. Ogólnie nie lubią mnie zapraszać

Gość gość
Je!bane qrewskie imprezki:o uchlac ryja i obrabiac doopy innym, w tym nedzne polaczki sa najlepsze:o

Gość gość
A przyjaciol to masz:D pseudoprzyjaciol tepaku

Gość gość
Jaj wy to robicie jaw.liceum wogole nie iprezowalem a i teraz raz na ruski rok bo nie mam z kim.

Gość asiutka    1999
Prawie w ogole , zawsze o 22 muszę być w domu. Denerwuje mnie to.

w ogóle no, chyba że trzeba iśc na jakąś imprezę rodzinną typu wesele czy chrzciny nie lubię alkoholu, z resztą, jestem kierowcą, nie lubię tańczyć, nie lubię hałasu i zamieszania, nie lubię kiepskiej muzyki, tłumu i smrodu papierosianego imprezy mnie nie bawią