Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgarbiona

pytanie do wszystkich w powaznym zwiazku

Polecane posty

ile jestescie ze soba i czy nie jestescie soba nawzajem znudzeni? nigdy nie zdarzylo wam sie zdradzic swojej wybranki/ wybranka? i nie powiedziec o tym? czy wasze zwiazki sa idealne? prosze o szczere odpowiedzi:)

Gość vfsztuinko
Witam jesteś tam? Mój dzisiaj do mnie ze musimy odpocząć od siebie i zapytał czy on mi się znudził ja na to ,a ja tobie? On na to " Czy ja wiem?" jak on tak mógł?? Wzięłam się zdenerwowalam i poszlammam zamiar się nie odzywać a jak ty to widzisz dodam ze jestem z nim 8 mies

Gość enter28
Mi ze swoja po 5 latach nawet sie super milczy. nacieszyc sie nia niemoge odkad ja poznalem i nie wiem czy mi kiedykolwiek przejdzie.

Gość the new
8 lat razem, a czy sie soba znudzilismy? bywa roznie, wiadomo ze to juz ne to co na poczatku, ale jest ok

Gość vfsztuinko
No tak w sumie.. Co drugi dzień słuchaj to było tak .on był zły dzisiaj poklocilismy się ,ja poszłam i potem patrzę jakieś 10 min a on biegnie i mnie przeprosił.potem to co wyżej napisałam.co mam mu napisać? To mnie zabolało...:( jak się kogoś kocha to ta osoba nidgy nie nudzi...co mam zrobic

Ja z moim znam się 10 miesięcy. Od 8.5 mieszkamy razem. I niestety już mi się nudzi. To znaczy, że nic do niego nie czuję? Bo ja już sama nie wiem.

nie wierze ze nikt tu nikogo nie zdradza... niby takie idealne pary pf mysla by kto..

Gość vfsztuinko
Mansur po 20 to mnie cholernie zabolało..on mnie nie szanuje mówiąc takie coś.. Dodam ze mu się nie oddalam a jesteśmy 8miesiecy..frajer!!

vfsztuinko napisz mu czy to co powiedzial to bylo szczere i czy naprawde tak mysli patrycja2408 jak wy tak krotko jestescie i juz znudzeni to nie wiem czy ty cos do niego czujesz.. sama powinnas to wiedziec ale po tak krotkim czasie to chyba raczej to bylo zauroczenie;p

Gość vfsztuinko
zgarbiona ale on mnie nie zdradził on taki nie jest...nie lata za laskami..wez mi doradz co mam mu napisać żeby żałował tego co powiedział!!!

Gość vfsztuinko
zgarbiona ale on mnie nie zdradził on taki nie jest...nie lata za laskami..wez mi doradz co mam mu napisać żeby żałował tego co powiedział!!!

Gość kmwtw
3 lata jesteśmy razem, nie ma żadnej nudy, wręcz przeciwnie, cały czas jak na początku. Nigdy się nie zdradziliśmy. Czy jest to związek idealny..chyba takich nie ma, ale wiem że bardzo się kochamy, jest nam ze sobą wspaniale i nawet pomimo jakiś kłótni nadal jesteśmy dla siebie najważniejsi i nigdy nie zamieniłabym go na nikogo innego.

Zawsze mam pecha :( mam świetnego faceta ale najprawdopodobniej nic do niego nie czuje. Do tego dochodzi jeszcze inny, który też chce ze mną być. A ja i tak ciągle wspominam jak to było fajnie jak byłam sama i spotykałam się z kim chciałam. Jestem poje*ana.

Gość wredniucha101
a my jesteśmy od 12 lat!!! razem i jak na razie żadnej nudy

Gość heheheefdfcv
pierdzę ci w usta zgarbiona suko

Gość Nankaaav
My jesteśmy ze sobą 14 mies, od 10 mieszkamy razem i ciagle jest cudownie, wiem, ze to krótki staż ale pasujemy do siebie idealnie, w sierpniu slub.

Gość Nankaaav
Ps mam 36 on 30 lat, spędzamy ze sobą każda minutę poza chwilami gdy pracujemy

vfsztuinko napisz mu w jakim celu chce przerwy w waszym zwiazku czy naprawde mu sie znudzilas napisz mu spokojnie to ci odpowie szczerze a jak na niego wyjedziesz z buzia to sie nie dowiesz

Nie ma czegos takiego jak zwiazek idealny.... My jestesmy razem 5(tyle rowniez z soba mieszkamy). Nie jestesmy soba znudzeni choc mieszkajac tyle z soba wkrada sie czasem monotonia codzienna w postaci pracy, obowiazkow itd ale moje zycie nie jest nudne :-)

Gość komsi9000
6 lat z przerwami, nie nudzimy się,ale czasem mam ochotę go zabić, tak mnie wkurwia. Nie jest to związek idealny, ale uważam,że takie nie istnieją.

Idealnych związków nie ma, ale myślę, że jesteśmy na tyle blisko w tej kwestii na ile się da. Nigdy nie było żadnych zdrad (przynajmniej z mojej strony :P) Nie widzę oznak nudy - dobrze się razem bawimy na co dzień (podobne poczucie humoru) i po prostu świetnie dogadujemy :)

Gość vfsztuinko
nie będę spokojnie do niego pisać...przegiol..kim ja dla niego jestem? Nie będę się do niego odzywać...frajer;!;

Gość vfsztuinko
ej właśnie mi napisał SMS przeprosił mnie napisał ze to nie oznaczało tak albo nie poprostu musimy da sobie czas i przeprosił za swoje zachowanie co teraz???

Oj nie histeryzuj. Chciał Ci dopiec, zrobił Ci przykrość, ale przeprosił. Teraz Ty przeginasz.